Prati nas

Kylie i Kendall provele Dan očeva sa Caitlyn Jenner, ovako je reagovala Kris Jenner

Extra

Kylie i Kendall provele Dan očeva sa Caitlyn Jenner, ovako je reagovala Kris Jenner

(foto: Instagram.com/caitlynjenner)

(foto: Instagram.com/caitlynjenner)

Svojim memoarima The Secrets of my life Caitlyn Jenner izazvala je mnogo drame u odnosima sa svojim nekadašnjim članovima porodice, ali nisu svi ljuti na nju.

Njene ćerke Kendall i Kylie Jenner provele su juče sa njom Dan očeva na Rodeu drajvu na Beverli Hilsu, a pridružilo im se i Caitlynino štene labradora, Bertha.

Kendall je nosila teksas haljinu do kolena, dok se mlađa Kylie odlučila za crnu majicu i široke crne pantalone sa belim štraftama, a obe sestre su nosile patike.

normal girls in a normal world

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Njihova majka, Kris Jenner, međutim, čini se, neće oprostiti Cait ono što je u svojim memoarima napisala o njoj, te je juče na Instagramu svim očevima u porodici Kardashian čestitala praznik, izostavljajući svog bivšeg supruga. Na kolažu fotografija objavila je dirljivu poruku pokojnom Robertu Kardashianu, svom sinu Robu Kardashianu, zetu Kanye Westu, i čak i bivšem dečku Kourtney Kardashian, Scottu Disicku.

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

“Svim očvima koji bezuslovno vole, koji svoju decu stavljaju iznad svega, mi vas volimo! Mom sinu Robu, na tvoj prvi Dan očeva. Tako sam ponosna na tebe. Gledala sam te kako postaješ najdivniji, najbrižniji otac našem divnom anđelu, Dream. Tvoj otac bi bio tako ponosan na tebe. Volim te u ponosna sam i na Kanyea i Scotta. Oduševljavate me svakog dana i moji unuci su tako blagosloveni što vas imaju za očeve. Svim neverovatnim očevima srećan Dan očeva”, napisala je mamadžerka pored fotografije, izostavljajući bivšeg supruga sa kojim ima dve ćerke.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top