Prati nas

Kylie Jenner: Brišem Instagram čim se porodim

Vesti

Kylie Jenner: Brišem Instagram čim se porodim

Svi ćemo se složiti da Kylie Jenner ne bi bila ono što jeste sada da nije bilo njenog Instagram profila. Rijaliti zvezda je nakada svakodnevno častila fanove izazovnim fotografijama. Međutim, čini se da je tim danima došao kraj.

Od kada su se pojavile glasine o trudnoći, Kylie se drži podalje od svih društvenih mreža. Retko objavljuje fotografije i klipove. Čak i  kada objavi, to radi kako bi promovisala novu kolekciju naočara i Lip Kita. A ako ispuni obećanje koje je dala, onda će za par meseci potpuno nestati sa društvenih mreža.

Rijaliti zvezda je pre dve godine, u jednom intervjuu, otrkila da će se povući sa Instagrama kada dobije prvo dete.

”Kada dobijem dete neće me biti na Instagramu. Verovatno ću obrisati Instagram i… Znate… Živeti život. Volela bih da osnujem porodicu na nekoj farmi. Bila bih okružena decom, a telefona bih se otarasila. Živeću život  i prestaću da radim ovo što radim”, izjavila je tada 18-godišnja Kylie.

Da li će Kylie zaista ispuniti svoje obećanje, nismo sigurni. Ali ako je suditi po njenom manku aktivnosti na društvenim mrežama, čini se da ni posle dve godine nije promenila misljenje.


1 komentar

1 komentar

  1. Edgar

    08. 10. 2017. at 11:10

    Joj porodi se što pre da te više ne gledamo. Američko smeće!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top