Prati nas

Kylie Jenner će zbog bebe morati da se odrekne svojih usana?

Šokantno

Kylie Jenner će zbog bebe morati da se odrekne svojih usana?

(foto: Instagram)

Prošlo je već nedelju dana od kada je izbila vest da je 20-godišnja Kylie Jenner trudna. Zvaničnu potvrdu još uvek nismo dobili, ali kako niko iz porodice još uvek nije demantovao glasine, javnost je sigurna da su priče istinite. Mnogi se pitaju kako će dolazak bebe promeniti njen način života, a pojedini strani mediji su otkrili i da će zbog trudnoće rijaliti zvezda morati da se odrekne svog zaštitnog znaka – punih usana.

Više nije tajna da je Kylie filerima u usnama postigla svoj idealni izgled. No čini se da će rijalti zvezda morati da pauzira sa hijaluronom narednih par meseci.

Strani novinari su se pitali da li je ovaj zahvat štetan za bebu, pa su kontaktirali poznate doktore. Ispostavilo se da još uvek ne postoji istraživanje koje je dokazalo da fileri loše utiču na razvoj fetusa, ali da doktori svakako strogo zabranjuju sve kozmetičke zahvate tokom trudnoće.

Zanimljivo je i to što je doktor dodao i da Kylie neće smeti da koristi sve proizvode iz Kylie Cosmetics kolekcije. Naime, kako bronzer, senke za oči i puder u prahu sadrže aluminium u sebi, Jenner će morati da se odrekne i ovih proizvoda, ali će zato bez problema moći da koristi svoj Lip Kit.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top