Prati nas

Kylie Jenner je otvorila svoju radnju šminke, ali je naljutila sve fanove zbog ovih pravila

Bizarno

Kylie Jenner je otvorila svoju radnju šminke, ali je naljutila sve fanove zbog ovih pravila

 

(foto: Instagram/kyliejenner)

(foto: Instagram/kyliejenner)

Iako je i dalje samo tinejdžerka, Kylie Jenner je napravila pravu imperiju svojom linijom šminke. Nakon dugog čekanja, rijaliti zvezda je konačno otvorila i svoju prvu radnju. Njeni fanovi, ali i svi ljubitelji make-upa su bili jako uzbuđeni zbog toga, ali otvaranje nije prošlo kako je očekivano.

Kako prenose strani mediji, da biste ušli u radnju i mogli nešto da kupite bilo je potrebno da poštujete mnogo pravila. Prvo, i verovatno najbanalnije pravilo, bilo je da ne smete da sednete (već morate da stojite sve vreme) dok čekate u redu da uđete u radnju. A verovali ili ne, u redu se čekalo i do 10 sati.

Takođe, ako ste došli sa društvom od njega ne smete da se odvajate. U radnju morate da uđete zajedno (što i nije tako loše), ali to znači i da nema čuvanja mesta. Ako neko od vas mora da napusti red iz bilo kog razloga, moraju da ga napuste svi a potom da se vrate na sam kraj.

Nakon tolikog čekanja, bitno je da znate da u radnji smete da se zadržite samo 20 minuta, i još 10 dodatnih na kasi. Ne smete da kupite više od 3 komada bilo kog proizvoda. A najveći problem za kupce sa ograničenim budžetom bilo je to što nigde nije pisala cena proizvoda. Ukupnu vrednost vaše korpe saznaćete tek na kasi dok plaćate.

Nakon svih pravila, nije ni čudo što su fanovi bili jako basni na Kylie Jenner, ali naravno tu su i oni koji su bili oduševljeni ovim iskustvom.

 

 

 


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. bassman

    20. 12. 2016. at 10:31

    Ponosan sam sto sam u Berlinu cekao 10 sati da vidim umetnost Fride Kalo; ovo na sta danasnja omladina trosi vreme je za saucesce…

  2. dopest

    21. 12. 2016. at 19:08

    @BASSMAN – svaka ti čast, oduševljena sam tvojim komentarom ♡♡♡

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top