Prati nas

Kylie Jenner nema na božićnoj čestitki Kardashianovih

Extra

Kylie Jenner nema na božićnoj čestitki Kardashianovih

Porodica Kardashian iz godine u godinu ima sve kreativnije i neobičnije božićne čestitke, no ovogodišnja je iznenadila mnoge.

Kris Jenner podelila je na Instagramu čestitku, 24 po redu ove godine, a na njoj su se našli svi članovi porodice sem jedne – Kylie Jenner za koju se spekuliše već mesecima da je trudna.

Četiri generacije Kardashian-Jenner žena našlo se na čestitki, uključujući Mary Jo Campbell, majku Kris. Kourntey je okružena sinom Masonom i kćerkom Penelope, dok Khloe Kardashian drži kćerku brata Roberta, Dream.

View this post on Instagram


A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Na kraju fotografije je Kim Karadshian sa sinom Saintom i kćerkom North, dok na drugom kraju Kendall Jenner pozira sama.

Internet spekuliše da će se Kylie oglasiti zasebnom čestitkom u toku sutrašnjeg dana, te da će konačno javno obznaniti da je u drugom stanju. Dokaz za to, fanovi su pronašli upravo na ovoj fotografiji, jer se da primetiti da North, Kris, Mary Jo, Kourtney i Penelope gledaju u istom pravcu. A ako pitate internet, on će vam odgovoriti da je to zato što na drugoj strani čestitke pozira trudna Kylie.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top