Kylie Minogue: Zbog kancera nikada neću moći da imam decu

Objavljeno: 20.12. 09:48

Kylie Minogue otkriva da zbog kancera ne može da ima decu (foto: Wenn)

Kylie Minogue otkriva da zbog kancera ne može da ima decu (foto: Wenn)

Kylie Minogue je u nedavnom intervju podelila bolnu priču o tome kako zbog raka dojke, bolesti koja je zadesila pre deset godina, nikada neće moći da se ostvari kao majka.

48-godišnja pevačica je, govoreći o razlogu zbog kog još uvek nema decu, za The Sunday Times Magazine, izjavila: “Kada vas zadesi rak, morate dobro razmisliti o svemu tome. Verujte mi, u jednom trenutku, kada još jednom čujete da neko kaže: ‘Postoji mnogo opcija’, vama dođe da vrištite. Naravno da imamo mnogo opcija. To je sjajno. Ali kada se bavite drugim stvarima i to onim koje ste uzimali zdravo za gotovo i to vam bude oduzeto, jeste da postoje opcije, međutim…”

Pevačica sa verenikom, glumcem Joshuom Sasseom (foto: Wenn)

Pevačica sa verenikom, glumcem Joshuom Sasseom (foto: Wenn)

Kylie, koja je verena za 29-godišnjeg glumca Joshuu Sassea, dodaje da su joj život ispunili troje bratanaca, ali da i dalje želi da ima sopstvenu decu: “Naravno da razmišljate o tome ‘Bože, kako bi izgledalo moje dete, da li bi bilo muško ili žensko? Šta bih svoje videla u njemu?’. To rastužuje, ali dugo sam mislila o tome i već dugo se susrećem sa tim”, iskrena je australijska zvezda.

Na pitanje da li ona i Joshua razmišljaju o usvajanju deteta, Kylie nije direktno odgovorila, već je rekla da je ‘sasvim drugačija stvar imati biološko dete’.

Pevačica i glumac su se verili u januaru 2016. godine, ali su obećali da se neće venčati sve dok pripadnicima gej populacije u Australiji ne bude omogućeno da sklope brak.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

eminem 3
Hot or not

Nakon 2 decenije Eminem promenio svoj prepoznatljivi imidž i pustio bradu

Još otkako se pojavio na javnoj sceni Eminem neguje prepoznatljivi look koji uključuje izblajhano plavu kosu, ošišanu na kratko, široku garderobu i golobrado lice, a skoro...