Connect with us

Kylie očuvala svoj glavni adut!
Extra

Kylie očuvala svoj glavni adut!

Australijanska diva koja se, osim po glasu, proslavila i po svojim slavnim fotografijama i video spotovima u kojima joj se vidi zadnjica, pokazala je da i u ovim godinama ima čime da se pohvali.

Prošlo je 13 godina otkad je Kylie Minogue prošetala svoj glavni adut u kratkom zlatnom šortsu i njime zasenila ceo svet, ali vreme je očito bilo blagonaklono prema njoj, a ona se ne libi da to i pokaže.

Pevačica je na društvenu mrežu Instagram okačila fotografije sa odmora na kojima u svom jednodelnom kupaćem kostimu sa leopard printom pokazuje da je njena zadnjica i dalje njen najveći adut. Ipak, jedna od fotografija je pobrala pažnju fanova više nego ostale.

Četrdesetpetogodišnja Kylie je, naime, prvo okačila fotografiju mora i ispod nje napisala “Hožete da me vidite kako uskačem ovde?” a odmah zatim okačila sliku na kojoj se vidi njena više nego dobro održavana linija dok sa stene skače direktno u more – besprekornog držanja (i naravno, zadnjice).

Ona je, inače, 2000. godine u spotu Spinning Around, noseći čuveni zlatni šorts, sebi zacementirala titulu najprivlačnije zadnjice sveta.

U.H.N. / Tracara.com

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. znaci oono

  26/07/2013 at 9:47 am

  E ovo je dobra guza a ne one velike plasticne zadnjice a la Kim K i Nicki Minaj!

 2. njAnjA

  26/07/2013 at 11:35 am

 3. :)

  26/07/2013 at 2:04 pm

  Nema neko dupe. Nije izvezbano, prosek.

 4. peacee

  26/07/2013 at 5:19 pm

  Za svoje godie svaka joj cast!!! :)

 5. maja

  26/07/2013 at 6:32 pm

  I za svoje godine i bez godina zena ima odlicno dupe lepo,kako treba da bude ne silikonsko nenormalno,mada i sama cinjenica da danas svet samo gleda zadnjice mi je uzasana.

 6. grr

  26/07/2013 at 11:50 pm

  Dajte ljudi kakva li su vasa dupeta kad vam je ovo dobro?!! Muka mi je vise kako uzdizete poznate devojke koje su prosek i to vecito sa recenicom “Dovela je svoju liniju do savrsenstva” a to ni blizu istog. Na ulici u svako doba dana ima zgodnijih devojaka i zena!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top