Connect with us

Lady Gaga će na filmu glumiti Ejmi Vajnhaus?

Vesti

Lady Gaga će na filmu glumiti Ejmi Vajnhaus?

Svoj proboj u filmsku industriju kontroverzna Lady Gaga mogla bi da ima u filmu o životu nesrećno stradale britanske pevačice Ejmi Vajnhaus.

Naime, kako navodi sajt Digitalspy.co.uk pevačica i njen menadžment pregovaraju sa nekoliko filmskih studija, a sve kako bi Gaga na velikom platnu zaigrala Ejmi.

“Lady Gaga je obožavala Ejmi i ništa ne bi volela više nego da se na velikom platnu transformiše u svog idola. Pošto već neko vreme pokušava da se ostvari i na glumačkom planu, ovo bi bila idealna uloga za početak njene filmske karijere”, ispričao je izvor blizak pevačici.

Pošto je postojala određena fizička sličnost između dve pevačice, Gagi to i te kako ide u prilog. Ona još uvek nije ni demantovala, niti potvrdila da li će glumiti Ejmi.

Šta vi kažete? Da li će Gaga biti verodostojna Ejmi na velikom platnu? Ko bi sem nje mogao da glumi Ejmi na filmu?

Inače, Lady Gaga je sinoć prisustvovala koncertu Britni Spirs u Atlantik sitiju. Pre nego što je zapevala svoj hit I Wanna Go, Brit je pozdravila Gagu koja se nalazila u publici. Lady Gaga joj je uzvratila mahanjem i slanjem srca, nakon čega se poklonila. Zanimljivo je da je Gaga bila u publici tokom celog koncerta.

http://youtu.be/YBqFDST2QHs


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
51 Comments

51 komentara

  1. Kiki

    02/09/2011 at 11:09 pm

    Super!Ovaj fil necu protpuistiti!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara