Prati nas

Lady Gaga na naslovnoj “Harper’s Bazaara”

Vesti

Lady Gaga na naslovnoj “Harper’s Bazaara”

Sa naslovne strane majskog izdanja magazina Harper’s Bazaar smeši se Lady Gaga. Kao što smo i navikli Gaga je na svim fotografijama koje prate intervju golišava, a najveću pažnju javnosti privukla je njena ekscentrična haljina sačinjena od ženskih grudi.

U intervjuu Gaga je rekla da kosti, koje se vrlo često mogu videti na njenom licu, nisu nikakva protetika, već njene kosti, koje su oduvek bile u njoj?!

“Ne radi se ni o kakvoj protetici, to su moje kosti. Oduvek su bile u meni, ali čekala sam pravi trenutak da svima pokažem ko sam ja zapravo. One izlaze na površinu kada sam inspirisana”, tvrdi Gaga, kojoj ovo nije jedina čudna izjava u intervjuu, pošto je izjavila da Aleksander Mekvin sada radi kroz nju!

“Mislim da je nakon smrti počeo da radi kroz mene. Isplanirao je celu stvar. Ubrzo nakon njegove smrti, napisala sam Born this way. Mislim da je negde na nebu i da drži modne konce u svojim rukama i upravlja nama kao marionetama.”

U nastavku teksta pogledajte preostale fotografije koje prate intervju.


Foto: Glamazonsblog.com

102 komentara

102 Comments

  1. Zllata-lady gaga

    04. 05. 2011. at 20:37

    dusxa mojaaa OBOZAWAM JEEEEEEEEEE ……………..AAAAaaaaaaa!!! x) ♥♥♥

  2. Zllata-lady gaga

    04. 05. 2011. at 20:39

    a ti anchyy….bolesni su ti roditelji sto su te tako waspitali krawetino jedna ne pisi wise swoje odvratne koment jer si samim tim JADNICAAAA!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top