Prati nas

Lady Gaga nije elegantna zbog dečka nego zbog…

Extra

Lady Gaga nije elegantna zbog dečka nego zbog…

Potpuno drugačija Gaga... ( foto: Instagram )

Potpuno drugačija Gaga… ( foto: Instagram )

Nakon završetka artRave turneje na kojoj je promovisala album ARTPOP, neumorna Lady Gaga opet kreće na turneju, ali sada kako bi promovisala džez album koji je snimila sa Tony Bennettom.

Kontroverzna pevačica je već najavila 30-ak koncerata za sledeću godinu, a na njima će isključivo izvoditi pesme sa albuma Cheek To Cheek, tj. najznačajnije pesme koje su obeležile istoriju džez muzike.

Elegantnija nego ikad ( foto: Just Jared )

Elegantnija nego ikad ( foto: Just Jared )

Mnogi su primetili da Gaga izgleda mnogo svedenije kada peva džez, a ona je otkrila i razlog te promene.

“Znam da mnogi misle da je moja odeća namenjena samo za kamere, ali nije tako. Kao i svako drugi ja se oblačim onako kako se osećam. Kada se pojavim u roditeljskom domu bez perike moji ukućani se pitaju šta nije u redu sa mnom i da li sam depresivna”, otkrila je Gaga, a potom objasnila i čemu ta svedenost u njenim kostimima kada je u pitanju džez.

“Kada pevam džez potrebni su mi lepršavi kostimi jer pevam celim svojim telom. Ne koristim samo svoj glas u ekspresiji nego svaki deo tela.  Moja kosa je uvek tamna jer kada god sam sa Tonyjem postajem ona 13-godišnja devojčica koja je pevala džez. Pored toga, ja u tim momentima donosim pesme velikana i ne radi se tu o meni i mojoj kreativnoj ekspresiji. Trudim se samo da otpevam što bolje mogu.”

I dalje u svom stilu, ali svedenijem ( foto: Just Jared )

I dalje u svom stilu, ali elegantnijem ( foto: Just Jared )

Njenu priču je dopunio i saradnik na ovom projektu, muzičar iza koga je preko 60 miliona prodatih albuma i čak 17 osvojenih Grammyja.

“Sve što ona radi je tako brzo i spontano. Uvek kada je sa mnom nosi elegantne haljine jer kako kaže voli da bude lepa za mene i tako se najbolje oseća kad peva džez. A onda sutradan odem na njen pop koncert i vidim je sa plavom kosom koja se vuče po zemlji ili u kostimu oktopoda. I sve je to ona”, dodao je uz osmeh Tony Bennett koji tvrdi da je ona jedna od najboljih džez pevačica današnjice.

Da li vam se više dopada stil džez Gage ili pop Gage?8 komentara

8 Comments

 1. Alexandar

  07/12/2014 at 1:16 am

  svidjaaa <333

 2. STARSHIP**

  07/12/2014 at 2:29 am

  THIS IS GAGA ♥

 3. LittleGermanotta

  07/12/2014 at 2:49 am

  Pretalentovana Lady Gaga <3 <3 <3 Obožavam je i sa ovim albumom može i da dokaže da ima jedan od najboljih glasova današnjice. Jedini razlog zbog kojeg sam je zavolela jeste upravo činjenica da devojka zna da peva i zaista ima talenta. Nadam se da će sa sledećim albumom konačno doći u Srbiju

 4. mirje

  07/12/2014 at 9:29 am

  Kako je lijepa sa ovom plavom kosom na ovom snimku, ne znam zasto se onako nagrdi onim kostimima.

 5. billek

  07/12/2014 at 12:30 pm

  Predivna je u svakom slucaju. Ovaj jazz album pokazuje njen glas u punom sjaju.

 6. smile

  07/12/2014 at 3:00 pm

  prelepa je i ima stvarno dobar glas

 7. Mina

  07/12/2014 at 5:14 pm

  Na prvoj slici mi lici na voditeljku Draganu Katic iz mladjih dana!

 8. Nemci

  09/12/2014 at 10:15 pm

  Bio sam jedan od onih koji su skakutali uz Gagine pesme ali je nikada nisu cenili kao umetnika ili pevača.Ali je sa poslednja dva albuma ona je pokazala da je izuzetan pevac i umetnik koji je vredan svakog postovanja. :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top