Prati nas

Lady Gaga novu tetovažu posvetila monstrumima!

Foto

Lady Gaga novu tetovažu posvetila monstrumima!

Novi tatu posvećen fanovima! (foto: Instagram)

Novi tatu posvećen fanovima! (foto: Instagram)

Lady Gaga je poznata po nesebičnoj ljubavi i pažnji kojom obasipa svoje fanove. Pored toga što se nakon svakog koncerta druži sa 10-ak srećnih fanova i što satima odgovara na njihove poruke na Twitteru, ovaj put je otišla i korak dalje kako bi im pokazala zahvalnost što su je učinili jednom od najvećih pop zvezda današnjice.

Osim što je još pre nekoliko godina ispod citata iz Rilkeovih Pisama mladom pesniku istetovirala natpis Little monsters, tj. mali monstrumi, kako naziva svoje fanove, odlučila je da im oda počast još jednim crtežom na svom telu. U pitanju je zgrčena šaka koja je zaštitni znak njenih obožavalaca.

Lady_Gaga_Instagram

“Biti monstrum za nas nije ništa pogrdno. To znači voleti sve one strane naše ličnosti za koje nas svet uči da treba da ih mrzimo i potisnemo. Mi smo drugačiji i ne stidimo se toga. Mi smo rođeni ovakvi. To je ono što nas Gaga uči i zbog nje smo jači”, objasnili su samoproklamovani mali monstrumi poreklo svog imena.

Na fotografijama koje je podelila na društvenim mrežama pevačica se vidi u toku procesa tetoviranja, a ono što izaziva posebnu pažnju, osim tetovaže, je i to što se na jednoj od fotografija vidi njena zadnjica. Čini se kako se Gaga ne stidi da se slika bez odeće čak i kada je svi prozivaju da se ugojila. U skladu sa nazivom jedne od najpopularnijih pesama sa novog albuma ARTPOP Venus, Gaga je poručila na jednom od koncerata još jednu značajnu poruku onima koji u njoj vide svog idola.

Lady_Gaga_Instagram_2

“Prava Venera je prelepa u bilo kojoj veličini. Ne dozvolite društvu da vam kaže šta je lepo, a šta ne. Prve Venere koje su slikali i vajali veliki umetnici i one iz svih kasnijih perioda uvek su bile zaobljene i imale su naglašene obline. Moderno je bilo kada imaš višak kilograma jer je imati obilje hrane značilo biti bogat. Jedite, deco. Život je prekratak da biste bili gladni.”

N.M./Tracara.com6 komentara

6 Comments

 1. Mag

  03/10/2014 at 1:33 pm

  Usla zadnjica u modu.

 2. Belieber do groba !!!!

  03/10/2014 at 2:04 pm

  Kakva je na drugoj slici (oči) kao nadrogirana. >.<
  Inače to je kul što je posvetila fanovima, da nema njih ne bi bilo ni nje.

 3. STARSHIP**

  03/10/2014 at 2:46 pm

  IAKO SAM JOJ VELIKI FAN TETOVAZA MI SE NE SVIDJA

 4. Born To Die

  04/10/2014 at 12:58 am

  Meni se bas svidja tetovaza. Ima poentu i dobro je uradjena.

 5. Ana

  04/10/2014 at 9:43 am

  Ispalo joj dupe

 6. BabyMonster

  04/10/2014 at 12:56 pm

  Zivot moj! Tetovaza je vrhunska #monster4life <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top