Connect with us

Lady Gaga priznala: Silovao me je producent
Šokantno

Lady Gaga priznala: Silovao me je producent

Pevačici je nakon traumatičnog iskustva bila potrebna psihijatrijska pomoć (foto: thatgrapejuice)

Pevačici je nakon traumatičnog iskustva bila potrebna psihijatrijska pomoć (foto: Thatgrapejuice)

Kontroverzna pevačica Lady Gaga ponovo je šokirala javnost, ali ne svojim neobičnim modnim kombinacijama ili otkačenim nastupima, već potresnom ispovešću.

Naime, Lady Gaga je priznala da je sa 19 godina bila žrtva silovanja! Pevačica je u showu Howard Sterna ispričala kako je preživela “strašne stvari“, kao i da joj je bila potrebna stručna  pomoć psihijatra kako bi uspela da prevaziđe traumatično iskustvo – seksualno zlostavljanje i silovanje od strane njenog producenta!

Kada je voditelj zamolio Gagu da malo detaljnije opiše mračne detalje svoje prošlosti, Gaga je odgovorila, “Ne želim… Ne želim o tome. Srećna vremena! Hajde da pričamo o lepim stvarima”, a zatim je dodala, “Da budem iskrena, bila sam samo devetnaestogodišnjakinja. Išla sam u katoličku školu kad su mi se dogodile sve te grozne stvari i mislila sam da su možda svi odrasli jednostavno… takvi. Bila sam vrlo naivna”.

Lady Gaga je priznala i da se nikada nije suočila sa svojim silovateljem koji je 20 godina stariji od nje, “Mislim da bi me taj susret preplašio, paralizovala bih se od užasa. Videla sam ga jednom u u prodavnici i zamalo se onesvestila od straha”.

Iako pevačica nikada nije otkrila identitet svog silovatelja,  njene kolege i obožavatelji nagađaju da se radi o poznatom producentu Dr. Lukeu, kog je nedavno pevačica Kesha tužila za psihičko, fizičko i seksualno zlostavljanje.

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. STARSHIP**

  03/12/2014 at 12:17 pm

  KAKO JE POPULARNO OVO SAD DA SVI OBJAVLJUJU DA SU SILOVANI

  HAHAHAHAAH

 2. N

  03/12/2014 at 12:35 pm

  Sve je ispričala u spotu “Marry The Night” i u pesmi “Swine”.

 3. Peca

  03/12/2014 at 1:58 pm

  Nije rekla da je silovao producent. Rekla je da je silovana kada je imala 19 godina. Tada nije ni imala producenta. Proverite malo pre nego sto napisete.

 4. Alexandar

  03/12/2014 at 4:38 pm

  budala neka,koliko vidim ona je uspela da se uzdigne iznad toga,to je dobro :D

 5. RiRi

  03/12/2014 at 8:59 pm

  “Karijera mi zadnjih 2, 3 godine ide nizbrdo, zasto ne bih izmislila da sam silovana, mozda mediji budu opet pisali o meni!”

 6. Mila

  06/03/2015 at 12:50 pm

  jadna ,taj covek je bas monstrum bas je hrabra sto je to prezivela

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top