Prati nas

Lady Gaga sa slovenačkom zastavom na koncertu u Hrvatskoj!

Vesti

Lady Gaga sa slovenačkom zastavom na koncertu u Hrvatskoj!

Fenomen današnjice, Lady Gaga, sinoć je održala spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni, pred 12.ooo posetilaca iz Hrvatske i okolnih zemalja. Pevačica je imala mali peh, koji fanovi nisu ni primetili- umesto hrvatske, na sceni se pojavila sa slovenačkom zastavom!

Koncert je kasnio pola sata, a kako predgrupa svirali su Semi Precious weapons. Koreografije i garderoba su već viđeni na Gaginim ranijim koncertima u okviru Monster Ball turneje.

Pevačica je imala vrlo prisan kontakt sa publikom, stalno je govorila “Hrvatska!”, a u jednom trenutku upitala je fanove kako se kaže mala pi*ka na hrvatskom, te je pozvala Hrvate da joj pokažu penise jer je čula da su jako lepi!

Foto: 24sata.hr107 komentara

107 Comments

 1. dany

  10/11/2010 at 7:02 pm

  Hahahhahahaha tracaro, sada si pretjerala! Slovensku zastavu joj je dobacio fan iz publike, koji je bio iz Slovenije. Strasno! Pises gluposti! :OOOOOOOOOO

 2. Huligan:-)

  11/11/2010 at 6:16 pm

  Lady Gaga najbolja!!!

 3. LADY GAGA 4EVER

  13/11/2010 at 9:06 pm

  AAAAAAA,STA JE SADA,BRE SVI VI KOJI NE VOLITE LADY GAGU I KAZETE DA LADY GAGA NEMA GLASOVNE SPOSOBNOSTI………..KO JE IMAO NAJVISE NAGRADA NA EMA DODELI,AAAAAAA??????!!!!!!!!?????STA MISLITE ZASTO JE TO TAKO?!?TO JE U INAT SVIM LJUDIMA KOJI KAZU RUZNO ZA GAGU,KOJI DAVAJU NEKE ZAKLJUCKE U VEZI NJE,A USTVARI NE ZNAJU NISTA O NJOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ONA JE SVOJA ,SVE RADI NA SVOJ,JEDAN,JEDINI NACIN I CEO SVET JE PRIHVATIO TAKVU KAKVA JESTE,A VI DEBILI KOJI TO NE RAZUMETE,TO JE VAS PROBLEM!!!!!!!VAZNO JE DA SU VAM OVE NASE AKO SE MOGU NAZVATI PEVACICAMA SUPER I FENOMNALNE……..L A D Y G A G A F O R E V E R ! ! ! ! ! ! !

 4. LADY GAGA 4EVER

  13/11/2010 at 9:15 pm

  A za malu koja voli Bibera porucujem:Vazno da tvoj Biber ima velike glasovne sposobnosti,uffff…..Mali jos mutira,haha…….A koliko ima fanova koji vole Jastina Bibera,a koji su iznad 16 god….Al ok,mali je osvoio dosta nagrada na Ema dodeli……Nije ni cudo kad su glasale sve jedanaestogodisnje devojcice……haha

 5. LADY GAGA 4EVER

  13/11/2010 at 9:20 pm

  Mislim,svi koji su glasali za NJEGA bile su jedanaestogodisnje devojcice……

 6. MALI MONSTER

  14/11/2010 at 4:00 pm

  Ona uopste nije pitala kako se kaze male… nego mala cudovista i nije rekla to za …. znate vec sta

 7. kona

  15/04/2011 at 4:18 pm

  hheheheh :-@

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top