Prati nas

Lady Gagu juri đavo!

Bizarno

Lady Gagu juri đavo!

Lady Gaga potiče iz katoličke porodice te stoga ne čudi činjenica da je u snovima progoni – đavo.

No, ekscentrična pevačica je rešila da se sa đavolom obračuna na svoj način, te tako traži profesionalnu pomoć kako bi ga izbacila iz svojih noćnih mora. Obratila se indijskom doktoru i spiritualnom vođi Deepaku Chopri.

“Imam san koji stalno sanjam a u kome je fantom u mojoj kući i uvodi me u sobu gde je neka plava devojčica zavezana za udove, koji prete da se iskidaju. San je toliko strašan da sam pomislila da đavo želi da uđe u mene,” rekla je Gaga Chopri. “On se nasmejao i rekao mi da bi trebalo da prihvatim sopstvenu ludost. Ja sam mu rekla da đavo pokušava da me preuzme, a da sa ja dobra devojčica.”

No, ovde nije kraj bizarnostima. Gaga je od Chopre zatražila pomoć pri – levitaciji. Izgleda da njene ogromne štikle nisu dovoljno visoke za nju, već želi da se izdigne još malo. “Želim da uđem u komu i levitiram. Veoma sam duhovna osoba. Deepak je najuticajnija osoba u mom životu. Njegova poruka je za mene istinska inspiracija. Pomaže mi da pronađem moju unutrašnju duhovnost i sve to podignem na neki novi nivo.” kaže Gaga.52 komentara

52 Comments

  1. Daraya

    02/03/2012 at 4:43 pm

    Tracaroooooo,sve nas juri neka utvara,aj pisi nesto drugo….pusti Mother Monster na miru -.-

  2. Zli Zeka xD

    31/12/2012 at 12:00 pm

    NEMOJTE VISE DA STE POMJENULI ISUSA AKO STE ATEISTI JER VAM JASNO

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top