Connect with us

Lamar Odom pokušao samoubistvo zbog Kardashiana i njihovog rijalitija?
Šokantno

Lamar Odom pokušao samoubistvo zbog Kardashiana i njihovog rijalitija?

Khloe-Kardashian-and-Lamar-Odom

Khloe je svo vreme bila uz bivšeg supruga  (foto: Mirror.co.uk)

Bivša NBA zvezda Lamar Odom polako se oporavlja od posledica predoziranja kokainom i sredstvima za potenciju. Proslavljeni košarkaš bio je na korak do smrti kada je pronađen u jednom bordelu u Nevadi ranije ovog meseca. Najnovije vesti su da ponovo može da se kreće i normalno da hoda, mada će morati da prođe kroz dug period rehabilitacije.

Međutim, kako vreme prolazi sve više detalja o ovom skandalu počinje da isplivava na površinu. Kako tvrdi portal RadarOnline, Lamar je zapravo pokušao da sebi oduzme život i prenosi njegovo oproštajno pismo koje više podseća na rep rime.

lamar-odom-suicide-note-PP1

Kontroverzno pismo koje je Lamar napisao na poleđini koverte (foto: RadarOnline)

Analizom onoga što je Odom navodno napisao, bavio se doktor Gilda Carle koga je angažovao ovaj portal. On smatra da je uzrok košarkaševe depresije bio rijaliti Keeping up With the Kardashians i način na koji je on prikazan u istom posle raskida sa Khloe Kardashian. Sporna epizoda emitovana je 11. oktobra na američkoj televiziji.

“Pismom je iskazao tugu zbog načina na koga su ga prikazali na televiziji. Lamar je uvek bio pun života, ali ga je ta epizoda uništila”, dodao je neimenovani izvor.

 

 

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top