Prati nas

Lane: Šibaću se špagetama zbog RTS-a!

Televizija

Lane: Šibaću se špagetama zbog RTS-a!

Glumac Milan Lane Gutović po prvi put je progovorio na temu problema u pregovorima između njega i Radio televizije Srbije.

Naime, popularni glumac je trebalo ponovo da reprizira rolu popularno Srećka Šojića u seriji Bela lađa, čije snimanje počinje narednog meseca. Ipak, kako je RTS saopštio, pregovori su prekinuti jer je Lane tražio sumu od 7 000 eura po epizodi, što je RTS odbio da plati. Popularni glumac sada kaže da ne bi pristao ni za “tako malu sumu.”

“Bez obzira na gladnu decu Bijafre, siromašne radnike u ugljenokopima, beskućnike Pariza i na činjenicu da u RTS-u nisu dobili plate, ne bih igrao pod uslovima koji već nisu prihvaćeni, ali bih sada igrao samo po još većoj ceni od one u prošlom ponuđenom ugovoru koji su već odbili da potpišu,” kaže glumac, koji je jedan od idejnih tvoraca Šojićevog lika. Ako me jednoga trenutka bude ganula sudbina sirotih radnika RTS-a i ako me bude ophrvalo samopokajanje, šibaću se špagetima i ići u krevet bez večere. Toliko,” kaže popularni glumac za jedan dnevni list.

Glavna uloga u narednoj sezoni serije biće poverena Branimiru Brstini.9 komentara

9 Comments

 1. jasso

  22/12/2011 at 5:59 pm

  A sta je doticni gospodin osim tog Sojica uopste uradio tako velikou nasoj sredini,da njegova tri dana snimanja vrede kao moja trogodisnja penzija,nije mi jasno nikako.

 2. Krsta

  22/12/2011 at 6:39 pm

  Brstina da bude Šojić?
  Hm… Ne.
  Lane je legenda.

 3. bebee

  22/12/2011 at 7:21 pm

  Naso si u Srbiji da trazis 7000e po epizodi,ovde gde narod nema za hled.. Ma daj bre covece kako te nije sramota..

 4. Minnie

  22/12/2011 at 8:41 pm

  Zasto bi njega trebalo da bude sramota da trazi svoju platu(ma kolika ona bila) zato sto “narod nema za hleb”? Da li ce njegovih 7000 evra po epizodi biti oteti nama iz tanjira? I da li cemo imati vise zato sto on to nije dobio? Dajte, ljudi!

 5. Nitiana

  22/12/2011 at 10:50 pm

  Apsolutno treba da dobije 7k evra po epizodi, to je smešno za glumčinu kakav je on. Plaćamo taj usrani RTS po zakonu, a na njemu nema nikada ništa kvalitetno, i sad im je kao mnogo da plate za glavnog glumca u jednoj seriji. Tijanića treba otpustiti, da tu konačno dođe neko sa malo sluha, pameti i znanja, a ne taj matori šovinista i nacionalista.

 6. K@t@rin@98

  23/12/2011 at 12:16 am

  Bela ladja bez pravog Sojica o.0?To nece da moze!Lane Sojica glumi jos pre nego sto sam se rodila i sad su nasli da ga smenjuju,pic*e jedne kao da oni ne bi trazili vise da su na njegovom mestu a toliko godina glumi najsmesniju tv ulogu u Srbiji i to mu je hvala sto ih je doveo do najgledanijeg programa…
  Prekidamo da gledamo Belu ladju sve dok se ne vrati pravi Sojic!>-(

 7. :)

  23/12/2011 at 1:25 am

  koja je onda svrha tog snimanja? mislim jeste brstina dobar glumac ali tumačenje šojićevog lik od strane bilo koga, a da to nije lane, zaista je pravi apsurd. kada je u beloj ladji zamenjen nikola simić u ulozi pantića mirisalo je na propast ali je lane izvukao stvari, a sada šta će biti, shvataju li ti tamo odvažni i važni da se tesna koža u stvari proslavila njegovim likom i delom? u redu onda neka drugi snimaju seriju, nastavke, ali ne pod tim imenom. samo jedan može biti šojić i tu nema dileme :)

 8. mirage

  24/12/2011 at 10:47 am

  Ne kapiram zasto su realni kometari thumbdownovani?

 9. pifi

  24/12/2011 at 12:15 pm

  debil od coveka. uvek bio i ostace

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top