Connect with us

Latinoamerički mediji bruje o Saši Kovačeviću: Pevač je spreman da osvoji zapad
Vesti

Latinoamerički mediji bruje o Saši Kovačeviću: Pevač je spreman da osvoji zapad

(foto: Instagram)

Saša Kovačević već godinama zabavlja domaću muziku svojim brzim i zanimljivim hitovima. Ali nakon što je objavio šapnsku verziju pesme Kažeš ne i Latinoamerikanci su postali jako zainteresovani za srpskog pevača.

Pesmu Dices no potpisuje diskografska kuća Infinity Music, koja je odgovorna za hitove velikih latino muzičara kao što su Nicky Jam, J Balvin, Maluma ili Arcangel. Latinksa Amerika je uverena da će Saša imati uspešnu karijeru i na njihovom području, pa se promocija pesme očekuje u Peruu, El Salvadoru i Venecueli.

”Njegov odličan muzički talenat i neverovatna javna slika su mu omogućili da dostigne hiljade subskrajbera na njegovom YouTube kanalu, a njegovi spotovi imaju milione pregleda. Saša je takođe veoma uticajan na društvenim mrežama, pa ima na hiljade pratilaca sa svih strana sveta, a od sada će biti i sve više Latinoamerikanaca”, piše u članku koji je objavljen na protalu iz Venecuele pre nedelju dana.

Nadamo se da će promocija singla proći uspešno i da ćemo uskoro dobiti još jednu pesmu na španskom, jer sudeći po komentarima, i domaćoj publici se više sviđa strana verzija od srpske.

 

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. Lorka

  11/08/2017 at 9:20 am

  Ma bre, momak je muska Milica Pavlovic, svaka pjesma mu je hit (za razliku od Milice) a spotovi su bruka dobri i svi se ne bismo skidali sa njega…zbog toga ga toplo preporucujemo latino-amerikancima

 2. keki

  11/08/2017 at 11:14 am

  Pa ja nesto ne vidim nit ne cujem njegove hitove, a sto se tice slicnosti sa Comi, u pravu si, oboje su preslabi tra la la vokali.

 3. Lorka

  11/08/2017 at 11:48 am

  @Keki! ….u pravu si.

 4. fanny

  11/08/2017 at 5:03 pm

  Meni se on dopadao ranije dok je imao one balade tipa ”Kako posle nas” i ”Ruka za spas” ovo sad sto radi je cisto kopiranje Iglesiasa i Malume i pokusava da glumata nesto sto nije

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top