Prati nas

Lažne javne nominacije na ‘Farmi’

Lažne javne nominacije na ‘Farmi’

Dobila najviše glasova za izbacivanje

 

Sinoć su fensi farmere iznenadile javne nominacije, za koje se na kraju ispostavilo da su bile lažne.

Ognjen Amidžić došao je na imanje, saopštivši da je zadruga donela odluku da je vreme za nominacije i izbacivanje. Svako od farmera morao je da glasa za po jednog od svojih cimera, uz obrazloženje svoje odluke. Iako su glasovi bili šarenoliki, većina ukućana je glasala za glumicu Gordanu Bjelicu, uz obrazloženje da se ne uklapa u sam koncept rijalitija.

Kada je na nju došao red, ona se rasplakala jer je navodno pomislila da se nešto loše desilo u spoljašnjem svetu, zamolivši Ognjena da joj kaže da li je sve u redu sa njenom porodicom. Kada je glasanje završeno, Ognjen je otkrio da su nominacije bile lažne, a Gordana je kao ‘nagradu’ dobila flašu medovače!

Redakcija Tracara.com3 komentara

3 Comments

 1. Coffee_fan

  26/03/2013 at 1:07 pm

  Strasno je to sto je pomislila-da joj nesto nije u redu sa porodicom!Ovakvi ljudi ne treba da ulaze u rijaliti,jer ce od svake situacije pomisljati na najgore.

 2. Dušica Mala

  26/03/2013 at 7:04 pm

  i neka je dobila,churka,ona je za momentalno izbacivanje!!!!!!

 3. curly ccc curly

  26/03/2013 at 7:18 pm

  ja odvratnije stvorenje od ove zene nisam videla skoro… takvo jedno izvestaceno stvorenje najpre odvratnim hirirskim zahvatima ( lici na monstruma ) onda retardiranim ponasanjem i stosatnim plakanjem za takve gluposti da je to strasno … izvinjava se svima bez ikakvog razloga, glimi tu neku finocu a vestica e neka samo tako … ceo dan se licka kremama i maze sminkom, ne umiva se, nista ne radi, samo kuka da joj je hladno, pa privati se nekog posla pa ti nece biti hladno, kad samo sedis i cmizdris naravno da je hladno … ne uklapa se uz ekipu, smara, vredja ljude i izbacite je vise … ja se samo cudim kako je petrojka imala manje glasova od nje. ko za tu rugobu i kretena glasa, ajde, ko? i zasto? i ko je pozva u rijaliti … haos !!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top