Prati nas

Lažni Psy nadmudrio poznate ličnosti!

Extra

Lažni Psy nadmudrio poznate ličnosti!

Mislite da znate ko je ovo?

Da li vam čovek na fotografiji deluje poznato? I nama, isto smo pomislili. Međutim…

Gospodin sa slike se, na Kanskom festivalu, jako lepo proveo i predstavljao kao južnokorejski pevač Psy, ali on to nije, verovali ili ne!

Naime, dok se on fotografisao sa zvezdama sa crvenog tepiha, na zabavi posle festivala, pravi pevač mu je slao pozdrave sa svog Twitter profila: ” Izgleda da postojim još jedan JA, i to u Kanu. recite mu ĆAO od mene. lol #PSYinSINGAPOREi tako jasno svima stavio do znanja da se nalazi u Singapuru i da to nikako ne može biti on.

Čovek sa gornje fotografije je tridesetčetvorogodišnji Denis Carre. Ovaj Francuz je bloger i priznaćemo veoma hrabar čovek. Da bi ste se pravili da ste planetarno poznata zvezda, zabavljali se i ćaskali sa drugim zvezdama, svesni da sve vreme lažete, morate biti u najmanju ruku hrabri.

Denis je poznat kao francuski Psy, ali za to holivudske ličnosti, koje su došle na festival, nisu mogle da znaju. Slikale su se sa njim i objavljivale fotografije na društvenim mrežama. Kada je otriveno da to nije Psy usledile su reakcije. Glumica Naomi Harris na Twitteru je napisala: ”Izgleda da su od nas pravili budale, to nije bio pravi Psy. Da li je neko to mogao da kaže na osnovu fotografije? Ili sam ja luda? Haha.” 

Carre je u februarskom broju magazina La Montagne objasnio zašto se predstavlja kao Psy. Prošle godine u Dablinu su ga u klubu okupirali fanovi pevača i, uz nagovor porodice, želeo je da iskoristi ogromnu sličnost, koju njih dvojica imaju, i počeo je da se predstavlja kao on, širom Evrope. Kaže da je svestan da je njegov uspeh tuđa zasluga, ali ga ovo sve jako zabavlja.

A da li stvarno toliko liče, procenite sami!

 

Pravi Psy :)

 D. J. / Tracara.com7 komentara

7 Comments

 1. Gossip girl

  24/05/2013 at 6:10 pm

  hahhaha

 2. Marija

  24/05/2013 at 6:37 pm

  Hahahhahah koji car

 3. Dijana

  24/05/2013 at 7:11 pm

  Svi su oni isti. :D

 4. piksi

  24/05/2013 at 7:38 pm

  Mozda mi na slici Denis djeluje malo puniji,barem po obrazima ali kad niko nije primijetio razliku,onda…:)

 5. Jomski

  24/05/2013 at 9:21 pm

  lažni car šćepan mali

 6. N

  25/05/2013 at 4:01 pm

  Ahahahahah kralj…sta ga briga iskoristio je slicnost da se provede i da uziva i jos je nadmudrio poznate licnosti.. :D xDDD

 7. nije vazno

  25/05/2013 at 4:14 pm

  phahaha bas je pametan i ja da bih licila na neku poznatu pevacicu isto bih kao on uradila haha

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top