Prati nas

Lazukić na sudu tvrdio da je on žrtva porodičnog nasilja a ne Nataša

Vesti

Lazukić na sudu tvrdio da je on žrtva porodičnog nasilja a ne Nataša

Procureli detalji iz sudnice

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić juče su sesuočili u Prvom osnovom sudu u Beogradu. Pevčica je rekla da ju je muž prebio pod dejstvom alkohola 14. aprila, a bivši košarkaš je negirao njene optužbe, tvrdeći da je zapravo on bio njena žrtva.

‘’Nataša je ispričala da je Luka pretkao zato što mu je u telefonu našla dopisivanje sa drugim ženama. Ispričala je da ju je vređao nazivajući je kurvom, a da mu je ona uzvratila da je njegova mama kurva. Nataša tvrdi da je to bila inicijalna kapisla da on nasrne na nju i udari je pesnicom u glavu. Nakon toga je, kako je ispričala pred sudijom, uhvatio za kosu, nastavio da je udara pesnicama i naziva kurvetinom’’, rekao je i izvor za Informer.

Lazukić je pokušao da pobije iskaz majke svoje sedmomesečne ćerkice:

‘’Luka se pobunio na ove Natašine reči, rekao da je on žrtva i da je te noći ona tukla njega a ne on nju. Nataša je tada izjavila da svi njihovi prijatelji znaju da je ona imala strahopoštovanje prema njemu i da u raspravama nije smela da podigne ton na njega, a kamoli da ga udari’’, ispričao je izvor koji je upućen u detalje suđenja.


1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    18. 09. 2018. at 17:44

    Nego Luka, sazna li se ko je pojeo onu picu od računa što si sačuvao za svaki slučaj kao dokaz na sudu ako brak ne krene kako si zamislio? Pa taman da te je zveknula po toj nabeđenoj tintari, malo je naspram tvojih mizernih gestova kao što je čuvanje fiskalnog računa od pice i ceđene narandže.Čisto da se zna da si ti to platio.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top