Connect with us

Lea Michele se vraća u ‘Glee’
Serije

Lea Michele se vraća u ‘Glee’

Lea je shvatila da će joj goditi prijateljsko okruženje kolega iz serije ‘Glee’

Glumica Lea Michele donela je tešku odluku nakon smrti njenog dečka Coryja Monteitha.

Nakon tragičnog događaja koji ju je zadesio kada je njen dečko i kolega Cory Monteith pre nedelju tragično preminuo, Lea Michele našla se pred teškom odlukom kada je reč o nastavku snimanja serije Glee u kojoj su ona i Cory zajedno glumili.

Bilo je neizvesno da li će se Lea vratiti zbog brojnih bolnih uspomena koje bi snimanje neminovno sa sobom povuklo, ali Lea je, izgleda, odlučila da je za nju najbolje da se i ove sezone pojavi u ulozi Rachel u ovoj hit seriji.

Lea je zaključila da bi joj dobro došlo da se sada vrati u bezbedno okruženje svojih prijatelja i kolega budući da će je tamo svi razumeti” rekao je insajder za Hollywoodlife.

Lea je, inače, kako navodi ovaj izvor, odlučila da se vrati iz još jednog razloga. Naime, mlada glumica je svesna da će, ukoliko se ona ne vrati na snimanje, postoji mogućnost da se serija ugasi, pa bi mnogi glumci mogli ostati bez posla pa je i ovaj faktor uticao na njen povratak.

Nastavak snimanja hit serije Glee počeće za nekoliko nedelja, a jedna specijalana emisija ove sezone biće posvećena samo Coryju.

U.H.N. / Tracara.com

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. ZaZarazna

  24/07/2013 at 10:55 am

  A šta drugo da radi

 2. Just me :-)

  24/07/2013 at 12:28 pm

  Duša :/<3

 3. Lana

  24/07/2013 at 1:15 pm

  Smrt voljene osobe jeste strašna stvar ali ne i razlog da se odustane od života.. Idemo Lea, svi smo uz tebe!

 4. AJ

  24/07/2013 at 1:41 pm

  Ta serija je jako popularna ovdje u USA, I reci da bi serija mogla da se zaustavi zbog lea-e je smijesno.Nije doslo do tog da bi gledanost toliko opala ako ona nije tu. Da je tako onda bi se serija zaustavila sad kad je Cory mrtav. Zivot se nastavlja i zato se vraca.

 5. Alexandro Greek

  24/07/2013 at 2:44 pm

  jadna lea

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top