Prati nas

Lena Bogdanović i Igor Lazić Nigor takmičari šoua “Ples sa zvezdama”

Vesti

Lena Bogdanović i Igor Lazić Nigor takmičari šoua “Ples sa zvezdama”

lena-kovacevic-i-niggor

Poznata glumica Lena Bogdanović, koja je osvojila gledaoce u seriji Žene sa Dedinja, i popularni pevač i šoumen Igor Lazić Nigor zaigraće u najglamuroznijem šou programu kod nas – Ples sa zvezdama.

Emisija koja nikog neće ostaviti ravnodušnim uskoro će biti emitovana na Prvoj TV, a Lena i Nigor se već uveliko pripremaju za takmičenje i sa velikim žarom pričaju o svojim novim ulogama.

„Ovo je divna priča, ples je nešto što ja najviše volim. Mislim da ništa lepše na svetu ne postoji od igre. Imam priliku da učim od naših najvećih majstora, od naših šampiona, božanstvenih plesača i to je već dovoljno. Radujem se i druženju sa mojim kolegama, učesnicima sa ove moje amaterske strane. Veoma sam srećna što je „Ples sa zvezdama“ stigao i kod nas i što sam deo toga. Naporno mi je veoma. Igrala sam balet, ali to mi ne pomaže onoliko koliko sam mislila, naprotiv strašno je teško, ali ja u tom naporu uživam. Za sada mi malo više leže standardni plesovi, ali možda se to tokom takmičenja promeni. Najviše bih volela da naučim paso doble. Nemam strah od žirija, ovo je jedan divan humanitarni šou, a moja profesija je inače podložna kritici, tako da nema bojazni,” kaže lepa glumica.

I Nigor se veoma raduje učešću u ovom šou programu i jedva čeka da stane na plesni podujum. Za razliku od Lene, on više voli brže ritmove kao što su rumba i samba.

„Valcer mi je pomalo dosadan, sporo je to za mene. Mada, malo mi je problem što sam se ugojio, pa treba 100 kilograma okrenuti. Zato vežbam mnogo, treninzi su ozbiljni, koreografi su zahtevni, moramo sve korake da znamo. Malo mi se sad sve izmešalo u glavi, ali biće to kako treba do početka emitovanja. Iako volim da plešem, prihvatio sam učešće u „Plesu“ pre svega zato što je humanitarnog karaktera. Siguran sam da ćemo napraviti dobar šou i da će gledaoci uživati.”

Redakcija Tracara.com1 komentar

1 komentar

  1. SSS

    12/03/2014 at 12:26 am

    Nigor kralj :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top