Prati nas

Lena Dunham ponosno pokazala celulit na naslovnoj

Extra

Lena Dunham ponosno pokazala celulit na naslovnoj

Želi da njeno telo izgleda prirodno (foto: Instagram)

Želi da njeno telo izgleda prirodno (foto: Instagram)

Lena Dunham ne stidi se svog tela i to jasno pokazuje fotografijama bez Photoshopa!

Zvezda serije Devojke zahvalila se magazinu Glamour što nisu obradili njenu fotografiju objavljenu na naslovnoj strani njihovog novog broja.

“Dok sam bila tinejdžerka, stalno su mi govorili da smešno izgledam. Da imam zečje zube, ružna kolega… čini se da me je to pratilo na svakom koraku. Ja sam se pravila da sam puna samopouzdanja, dok me je sve to sa druge strane veoma pogađalo,” napisala je ona na Instagramu.

“Nisam mrzela kako izgledam već ono što mi je servirano da mrzim. Danas je moje telo na naslovnici magazina koje će pročitati milioni žena, moje butine su prikazane bez Photoshopa. Bez obzira da li se slažete sa mojim životnim stavovima, nije bitno. Moje telo, i mnoga druga, lepa su na svoj način, bez obzira na oblik, boju i pol,” dodala je ona i potom završila:

“Hejteri će morati da budu mnogo inteligentiji ove godine ako budu želeli da nas uvrede. Hvala ženama u Holivudu i na Instagramu koje pokušavaju da objasne da je žena lepa u svakom obliku,” završila je Lena.

Poslednja sezona serije Devojke biće emitovana od 20. februara na HBO-u.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. k

    05/01/2017 at 1:44 pm

    Ne znam zasto se ruzne i debele zene po svaku cenu guraju na naslovnice, u modne krugove itd… Taj posao zahteva lepotice, boginje kao sto mesto inzenjera zahteva obrazovanu, pametnu zenu a ne starletu. Kako su iritanten uzas.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top