Connect with us

Lena Kovačević se novim albumom vraća na scenu
Muzika

Lena Kovačević se novim albumom vraća na scenu

Lena se na muzičku scenu vraća novim albumom, koji je završavala dok je bila trudna

 

Šarmantnu Lenu Kovačević nacija je zavolela kada se pojavila u ulozi članice žirija prve sezone Prvog glasa Srbije. U drugoj sezoni mesto joj je preotela Aleksandra Radović, budući da je Lena postala mama dečaka po imenu Vuk. Da nije zapostavila karijeru govori to što je u toku trudnoće završavala album, koji će za par meseci biti objavljen.

“Album je u postprodukciji i izaći će, kako sada stvari stoje, krajem marta ili početkom aprila. Još dok sam bila trudna, snimala sam pesme i sada mi je baš drago zbog toga, jer sam relativno kratko vreme posle porođaja spremna da se vratim na scenu, i to sa dobrim materijalom. Novi album je kolaž muzičkih stilova, popa i džeza najviše. Imam nekoliko obrada, u pitanju su pesme iz Srbije i regiona, koje obožavam već godinama, a naravno tu su i nove, autorske numere”, kaže Lena, a na konstataciju da je vratila formu i da odlično izgleda odgovara da se sve žene nakon porođaja prolepšaju.

“Moj izgled je samo potvrda onoga što se odranije zna, da se sve žene posle porođaja prolepšaju, da dobiju dodatni sjaj i svežinu. Jednostavno, unutrašnja sreća i zadovoljstvo i činjenica da ste obavili tako divnu i sjajnu dužnost, utiču na izgled i kompletnu pojavu svake mlade mame.”

Redakcija Tracara.com/Novosti.rs

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. mica

  07/02/2013 at 9:48 am

  divna je!

 2. blabla

  07/02/2013 at 10:51 am

  Ona je meni bas slatka :)

 3. nevena

  07/02/2013 at 11:31 am

  divna je

 4. dfdf

  07/02/2013 at 1:15 pm

  A da li je neko cuo nesto sa njenog proslog albuma?

 5. nnnn

  07/02/2013 at 1:33 pm

  ja ne znam nijednu njenu pesmu ili sta vec ona radi. jeste slatka, ali ko je cuo za nju pre pgs-a??

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top