Connect with us

Lenny Kravitz: Izvini Beograde!
Vesti

Lenny Kravitz: Izvini Beograde!

Zbog filma, otkazao turneju

 

Zbog uloge u filmu The Butler, popularni rok muzičar Lenny Kravitz otkazao je svetsku turneju, u okviru koje je trebalo da održi koncert u Beogradu 26. septembra. Cela turneja pomerena je za 2013. godinu, a tačni datumi će biti naknadno objavljeni.

Problem je nastao pošto se snimanje filma The Butler upravo produžilo na predstojeću jesen zbog čega, po ugovoru koji je potpisao sa producentima, Lenny mora da ostane u Sjedinjenim državama dok se ne okončaju sve njegove obaveze na snimanju filma.

Lenny je uputio izvinjenje publici zbog ovih nepredviđenih okolnosti uz nadu da će što pre održati odložene koncerte, među kojima je i koncert u srpskoj prestonici.

UPDATE: Lenny je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici napisao i izvinjenje i obrazloženje zašto se turneja odlaže, a posebno je spomenuo Beograd!

“Radovao sam se dolasku u Beograd celog leta, i sviranju za moje fanove, pa mi  je jako žao što je koncert odložen. Vidimo se u Beogradu sledeće godine” – napisao je između ostalog Lenny.

F.Y./Tracara.com

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. Mita

    23/08/2012 at 12:28 pm

    I sta sad koji djavo da radim s kartom? Ode mi dan u k…

  2. It girl

    23/08/2012 at 2:33 pm

    Mita “Kupljene ulaznice za njegov beogradski koncert, biće važeće i za koncert iduće godine. Naravno, svi koji žele da vrate kupljene ulaznice mogu to učiniti na prodajnom mestu gde su ih kupili.”

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top