Prati nas

Leontina i Željko Joksimović ponovo pišu zajedno!

Vesti

Leontina i Željko Joksimović ponovo pišu zajedno!

Željko i Leontina ponovo rade zajedno!

Verovali ili ne, Leontina i Željko Joksimović, ponovo rade zajedno!

Njih dvoje su ukrstili kreativna koplja na pevačevom novom singlu Ludak kao ja, koja će uskoro biti objavljena u celosti. Željko otkriva da je njegova surpuga Jovana Janković zaslužna što je obnovio saradnju sa Leontinom.

“Jovana je zaslužna za naš novi početak. Imala je priliku da bude u kontaktu sa Leontinom, čula je šta ona trenutno komponuje i posle par zajedničkih razgovora naša saradnja je postala ponovo aktuelna,” rekao je Joksimović.

Leontina ne krije zadovoljstvo što je obnovila saradnju sa našim uspešnim muzičarem. Sticajem okolnosti, Jovana, sa kojom rado saradjujem i kod koje često gostujem, čula je muške pesme koje sam nedavno komponovala. Interesantno je što su mi te numere prirodno izašle u gotovo jednom danu, i što ni jednog pevača nisam imala na umu tom prilikom, već sam ih napisala za svoju dušu,” rekla je ona i otkrila da je tek nakon sugestija Milice Mitrović shvatila da su pesme stvorene za Željka.

Posle razgovora i konsultacija sa Jovanom, potpuno otvorenog duha ušla sam u projekat za koji znam da svojim kvalitetom i težinom može govoriti sam za sebe i bez medijske pompe ili reklame. Onog časa kada sam čula finalnu verziju, znala sam da je Zeljko odavno nedostižan, i da je pesma Ludak jednostavno bilo rodjena za njega. Moram vam reći da se jednostavno ne mogu nadisati tih tonova koje je Željkov aranžman doneo, i da je muzički ovo nešto najbolje što sam čula u poslednjih dvadeset godina,” zaključuje ona.

Redakcija Tracara.com8 komentara

8 Comments

 1. peacee

  13/02/2013 at 7:38 pm

  Pa neka :D

 2. mb011

  13/02/2013 at 8:07 pm

  realno, Zeljkove najbolje pesme su one koje radio zajedno sa Leontinom

 3. sweatdreams

  13/02/2013 at 9:17 pm

  Ahahahaha… Na pomolu je TROJKA!

 4. m...

  13/02/2013 at 10:54 pm

  jedva cekam da cujem

 5. maja

  14/02/2013 at 12:38 am

  Lepo.. jedva cekam da cujem!!!! Kada izlaze singlovi?

 6. Sunny

  14/02/2013 at 12:45 am

  Ona pise divne ,prave zenske tekstove koje samo zena moze da donese ,tako da se nadam da ce i ovaj put on kao odlican kompozitor napraviti odlicni pesmu.
  Nesto lepo za promenu da procitamo.

 7. Annya

  14/02/2013 at 4:46 pm

  On je super ali ona mi se nešto gadi, ali iskreno imao je veće hitove dok je sa njom radio.

 8. aaa

  14/02/2013 at 7:00 pm

  Odlično, bit će super stvari

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top