Prati nas

Lepa Brena: Nisam usvojila Džonija!

Vesti

Lepa Brena: Nisam usvojila Džonija!

Oglasila se i pevačica Lepa Brena povodom natpisa u novinama da je usvojila slatkog Filipinca Džonija, sa kojim se vidi na snimku, koji možete pogledati ovde. Lepa Brena je rekla u svojoj pisanoj izjavi:

“Emisija koja je pokrenula lavinu nagađanja emitovana je 18. oktobra i nema govora o tome da je iko skrivao dete koje kod nas u kući živi tri godine sa svojom porodicom. Nismo smatrali da je taj detalj interesantan bilo kome, pogotovo ne medijima, a prvenstveno smo želeli da stanemo u Džonijevu zaštitu i njegovog porodičnog mira. Ljudi ne žele da se medijski eksponiraju i kao njihov poslodavac i čovek moram da ih ispoštujem.

dzoni sa roditeljima

Ne postoji nikakva misterija niti tajna u vezi sa usvajanjem. S druge strane, meni i mojoj karijeri takva vrsta promovisanja zaista nije potrebna. Džoni je, dakle, sin Delije i Viktora i ne može da bude usvojen kada ima žive roditelje. Činjenica je da ga Boba i ja ne odvajamo od svojih sinova i to je cela priča. Želimo da se ovim putem zahvalimo svim medijima na odličnoj saradnji, jer su ispoštovali našu odluku da se ne oglašavamo dok zaista to ne budemo želeli.”

Pa dobro, sad je konačno i to jasno….

izvor: alo.rs4 komentara

4 Comments

 1. lela

  14/11/2009 at 10:08 am

  ja i dalje mislim da je ovo bila neka fora, da mali udje u sobu bas kad je snimana emisija:))
  inace, presladak je!

 2. anonimna

  14/11/2009 at 10:27 am

  koga briga sto lepa brena radi…..mislim haloooooooo

 3. walentina

  14/11/2009 at 10:50 am

  jel ima negde taj snimak kada mali ulazi u emisiju??? plizz odg tracaro…

 4. branka

  06/02/2010 at 7:41 pm

  maleni je presladak.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top