Connect with us

Lepa Brena oduševila odgovorom na pitanje koju bi super moć volela da ima
Extra

Lepa Brena oduševila odgovorom na pitanje koju bi super moć volela da ima

Lepa Brena (foto:Instagram/lepabrenaa)

Lepa Brena (foto:Instagram/lepabrenaa)

U prazničnom periodu, poneseni nekom posebnom atmosferom, najviše razmišljamo o svojim postignućima, sumiramo utiske, donosimo nove odluke i podstaknuti smo željom da neke stvari konačno promenimo.

Svi teže nekim boljim vremenima, a najpre se treba zapitati na koji način mi možemo doprineti promeni, naročito kada svedočimo ne baš povoljnim društvenim dešavanjima.

Svoje viđenje promene i poboljšanja uslova života na interesantan način podelila je naša poznata pevačica Lepa Brena i objasnila šta bi ona najviše želela da učini za dobrobit društva i ostvarenje kojih ciljeva bi je učinilo najzadovoljnijom. Na pitanje koju bi supermoć izabrala kada bi mogla, i zašto, odgovorila je: “Super Lepa Brena! Otvorila bih stotinu fabrika na Balkanu. Omogućila napredno školovanje prema talentu svakog deteta, penzioneri bi imali dobre penzije. Kvalitetno i besplatno zdravstveno osiguranje za sve. To bi bila moja super moć. Tada bi ljudi bili srećniji i ne bi se bavili glupostima”, rekla je Brena za Blic, i probudila nadu i optimizam.

Pevačica je poznata po svojim dobrotvornim organizacijama, te ne iznenađuje što su upravo ovo njene želje, a sigurni smo da će i bez posedovanja supermoći naći način da pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. jo

    30/12/2016 at 10:49 pm

    obzirom da veliki deo zivota provodi obilazeci vracare pretpostavljam da bi pre neka moc u tom miljeu bila nesto sto bi ona volela da ima…….

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top