Prati nas

Lepa Brena otkriva: Patim od mentalnog poremećaja i bolesti koja zahteva ozbiljnu terapiju

Vesti

Lepa Brena otkriva: Patim od mentalnog poremećaja i bolesti koja zahteva ozbiljnu terapiju

Lepa Brena je u nedavnom intervjuu otkrila da pati od mentalnog poremeđaja, ali i bolesti koja zahteva ozbiljnu terapiju i promenu načina života.

Poznata pevačica kaže da je odlučila da promeni način života iz korena i počne da se brine o zdravlju nakon što je dva puta u istoj godini polomila ruku.

”Slomila sam ruku i imala operaciju u Lovranu. Imala sam divne doktore koji su me izvukli iz krize. Nakon šest meseci opet sam pala i opet slomila lakat i opet otišla na operaciju. Tada nisam suzu pustila. Odlučila sam više da se brinem o sebi. Ja sam hiperaktivna i mozak mi radi sto na sat. Odlučila sam malo da usporim. Ja bolujem i od tromboze. To je pod apsolutnom kontrolom, pijem lekove. Ja sam žena optimista, želim živeti život i ne razmišljam o problemima. Tromboza zahteva potpuno drugačiji način života, drugačiji način ishrane, koji sam ja totalno promenila. To zahteva umerenu fizičku aktivnost, ne smete da se umarate, da budete u pregrejanim prostorijama… ali nije ni loše da se pije alkohol (smeh). Vino je dobro protiv zgrušavanja krvi’‘, reklaje Brena za TV Novu.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top