Prati nas

Lepa Couture na Nedelji mode u St. Petersburgu

Foto

Lepa Couture na Nedelji mode u St. Petersburgu

Jedna od najtraženijih srpskih dizajnerki Lepa Couture krupnim koracima gazi prema vrhu modnog carstva. Nije tajna da je ona jedna od retkih kreatora koji izbegavaju da se preterano eksponiraju u javnosti, ali je zato njena ljubav prema modi nadaleko čuvena i poznata.

Lepa je u subotu veče održala svoju prvu reviju u Rusiji, tačnije u Sankt Peterburgu, gde je bila specijalni gost na njihovoj Nedelji mode.
Malo je reći da su ruski modni znalci, kao i veliki broj medija bili oduševljeni njenom kolekcijom Krasivaja koju je uradila specijalno za njeno prvo pojavljivanje u Rusiji.

Kako pišu pojedini ruski portali, Lepa je napravila pravu pometnju ovom kolekcijom koja je inspirisana bogatim vezom ukrašenim čipkom i kristalima koji su inače stilska odrednica brenda Lepa Couture.

Zanimljivo je da je srpska dizajnerka doživela da je publika vrati na bis gromoglasnim aplauzom, a devojke iz prvog reda su prilazile da je zagrle, presrećne što su upoznale dizajnerku iz Srbije, jer kako su rekle, obožavaju našu zemlju. Bilo je i suza, dok je jedna od devojaka rekla da bi volela da je milionerka, jer bi tada mogla da otkupi sve komade i zadrži ih samo za sebe.

“Ovo je veliki uspeh za mene. Srećna sam, ponosna i ispunjena. Moje kreacije će pričati za mene i u narednom periodu, a kolekcija “Krasivaja” je nešto na šta sam posebno ponosna,” rekla je Lepa.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top