Prati nas

Let obustavljen jer se Kanye West nije ukrcao na vreme!

Šokantno

Let obustavljen jer se Kanye West nije ukrcao na vreme!

On nema problem sa kašnjenjem... drugi su poranili ( foto: Just Jared )

On nema problem sa kašnjenjem… drugi su poranili ( foto: Just Jared )

Kada ste bogati i slavni često sebi možete da dopustite da budete i hiroviti, a Kanye West nije izuzetak ni u jednoj od tri spomenute kategorije.

Avion koji svakodnevno prevozi putnike od Pariza do Helsinkija je prekjuče kasnio, a razlog je bio ni manje ni više nego poznati reper.

Putnici su bili spremni za poletanje, ali onda se pojavio pevačev asistent koji je sprečio polazak aviona budući da se njegov šef nije ukrcao u isti. Nezadovoljni putnici su morali da sačekaju Westa da im se pridruži.

Ali, na sreću po Kanyea, sigurno nije rezervisao mesto u putničkoj klasi, tako da nije morao da sluša zvocanje svojih saputnika, ali ako je tačno ono verovanje da štucamo kada nas neko spominje mora da se kapriciozni muž Kim Kardashian i nije baš najbolje proveo tokom leta.

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. komentatorka

  28/11/2014 at 12:18 am

  ne mogu da ga podnesem, ali ovo sigurno nije tacno, jer svi avioni na svijetu tacno u minutu polijecu i slijecu zbog drugih aviona i slobodnog prostora na avionskoj pisti :)

 2. STARSHIP**

  28/11/2014 at 12:37 am

  MOG TATU JE AVION CEKAO 20 MIN JER JE BIO U BIZNIS KLASI

 3. Branka

  28/11/2014 at 1:40 am

  Sirovina bila I ostace.

 4. Prince

  28/11/2014 at 8:25 am

  Kanye ludak, obozavam ga :D

 5. Sanja

  28/11/2014 at 9:38 am

  @ komentatorka Zapravo, ne polecu avioni na vreme ako neko od putnika se nije ukrcao. Naime, ako predas prtljag, a nisi se ukrcao, onda te cekaju. Po principu ko zna sta si mogao da ubacis u avion, npr eksplozivnu napravu, a ti nisi u avionu. Zato te cekaju. Pocnu na razglasu da te zovu. Meni se upravo to desilo, bas u Parizu. Presedala sam. Aerodorom Sarl de Gol je nezamislivo veliki, a bila sam na pogresnom gejtu, ulazu. I onda su poceli da me pozivaju na razglasu. Majko mila, koja je to jurnjava bila. Ogroman, ogroman aerodrom. Druga je stvar ako nisi predala prtljag. Onda ih bas briga. Kasnis, ko ti je kriv.

 6. Girl who lives for music and love

  28/11/2014 at 9:42 am

  Kako je ovaj lik antipatican….

 7. Nia

  28/11/2014 at 3:36 pm

  Sve, ali njegova idiotska faca..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top