Prati nas

Lindsay će ponovo u zatvor?

Šokantno

Lindsay će ponovo u zatvor?

Izgleda da Lindsay Lohan nikada neće naučiti dve stvari – prva je da ne treba piti i voziti, a druga je da ne treba lagati policiju!

Glumica je u prvobitnoj izjavi policiji kazala da nije vozila Porsche u trenutku kada je kamion naleteo na nju, ali se ispostavilo da to nije istina i da bi zbog toga mogla da izađe pred sudiju, a njena uslovna kazna bi ponovo mogla da se aktivira.

Prema prvoj verziji priče, automobil je vozila glumičina asistentkinja, dok je asistentkinja rekla da je automobil vozila Lindsay. S obzirom da je laganje policije krivično delo, Lindsay bi mogla da završi u zatvoru na 2 godine – baš u trenutku kada je počela da se vraća u red.

Podsećanja radi, pevačica je u nedelju uveče doživela saobraćajnu nesreću kada se zakucala u zadnji deo kamiona.

P.Ž./Tračara
Foto: Posh24

Loading...


9 komentara

9 Comments

 1. minna

  12/06/2012 at 3:15 pm

  2 godine zatvora zato sto je rekla da nije vozila auto? Auu,u Srbiji ubiju pa ne dobiju ni toliko.

 2. Jelena

  12/06/2012 at 3:30 pm

  Možda laže asistentkinja?! Vodi se logikom da će Lindzi za sve da optuže ;p

 3. bzv

  12/06/2012 at 3:43 pm

  e moja Lindsay

 4. Mica

  12/06/2012 at 5:54 pm

  U vezi nje se ne moze vise cuti nista dobro…Nikako da izadje na pravi put,zalim je.

 5. melina

  12/06/2012 at 7:48 pm

  Zatvorite je dozivotno smara jako!!!!!!!! niti je dobra pevacica niti glumica devojka je zeljna slave i paznje

 6. Tamara

  12/06/2012 at 9:43 pm

  slazem se s vama moze slobodno i dozivotna kazna na Tracari smara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. marijana

  13/06/2012 at 7:59 am

  Nista to je normala kazna,a i zatvor naspram CECE sta je ona radila i sta ce jos uradit..Ravne joj u kriminalu nema..Jedinstvena je

 8. Demi's fan

  13/06/2012 at 12:31 pm

  @Jelena u potpunosti se slazem sa tobom,ajde ljudi malo razmislite,sta ako stvarno asistentkinja laze?? uvek optuzuju Linzi za sve,sta ako ovog puta nije lagala? ;O

 9. Jok

  15/06/2012 at 3:32 pm

  Daj zatvorite je dozivotno, da ne citamo ove gluposti. Nije odavno bila u corci, zaboravice je drugari hahaha… :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top