Prati nas

Lindsay Lohan na plaži na Tajlandu nosila burkini

Foto

Lindsay Lohan na plaži na Tajlandu nosila burkini

Lindsay Lohan trenutno odmara na Tajlandu i juče se na plaži pojavila u vrlo neobičnom izdanju koje je izazvalo veoma burne reakcije na Twitteru.

Glumica je primećena obučena u burkini, poseban kupaći kostim koji je 2004. godine dizajnirala Australijanka Aheda Zanetti za žene muslimaske veroispovesti. Kreatorka je dodala da i mnogo žena koje nisu muslimanke nose ovaj kupaći kostim na plaži, a jedna od njih je i 30-godišnja Lindsay.

Zveda filma Loše devojke nije objasnila razloge zbog kojih se odlučila da obuče baš burkini, ali na fotografijama koje su se pojavile na internetu, deluje kao da je pozirala za modni editorijal.

A post shared by @promistorytellersofficial on

Ovakav stajling glumice odmah su prokomentarisali tviteraši, nazivajući burkini Lohanove i kontroverznu ukinutu reklamu Pepsija najvažnijim događajima jučerašnjeg dana.

Lohanova je u poslednje vreme veoma vredno izučavala islam, a nedavno je prilikom susreta sa turskim premijerom  na glavi nosila maramu.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. KLEOPATRA

  06. 04. 2017. at 17:19

  ŠTA JE TU ČUDNO ZA OSOBU SA DIJAGNOZOM???

 2. nenad

  06. 04. 2017. at 18:44

  Zar ona nije promenila veru? U cemu je onda problem, zasto ljudi misle da svako pokusava svake sekunde svakog dana da ih/njihovu veru uvredi. Ti verujes za sebe, nijedna pojava poput Lindsay to ne moze da ti umanji

 3. Wtf

  06. 04. 2017. at 21:05

  Promijenila je vjeru i pobulila se (hidzab/pokrila se) tako da mi nije cudno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top