Prati nas

Lindsay nakon rehabilitacije otvara dušu kod Opre

Televizija

Lindsay nakon rehabilitacije otvara dušu kod Opre

LiLo otvara dušu kod Oprah u avgustu

 

Problematična glumica i pevačica Lindsay Lohan poslednjih godina prolazi kroz vrlo stresan period, o čemu je neretko govorila.

Ipak, ona je odlučila da ispirča svoju stranu priče u tok šou Opre Winfrey. Prema rečima izvora bliskog produkciji tamnopute voditeljke, LiLo, koja je trenutno na odsluženju 90-odnevnog rehabilitacionog programa, potpisala je ugovor sa OWN da će po izlasku na slobodu ekskluzivni intervju dati upravo Opri.

Sa pomenutom medijskom kućom, Lohanova je takođe potpisala ugovor o snimanju dokumentarne serije od 8 epizoda – naime, kamere će 24 časa, nekoliko nedelja, pratiti njen povratak u realni život, nakon rehabilitacije.

Saznanja američkih tabloida potvrdili su iz PR službe televizijske mreže OWN.

F.Y./Tracara.com

Loading...


8 komentara

8 Comments

 1. msm(jakomentiram)

  15/07/2013 at 10:44 am

  Ma o čemuu ona ima da priča i ona će završit ka onaj mali Gleeniša..A toj Opri o koliko pričaju mora da joj poznati ne prestaju lupat na vratim..Msm retard

 2. curly ccc curly

  15/07/2013 at 11:37 am

  po koji put da otvaras dusu i o cemu bi sad da pricas … vratila si se sa rehabilitacije, pa ces posle nazad ponovo jer si jednostavno raspad zena i ajde cuti … pametno nista ne mozes da kazes tako da prestani vise

 3. jahuhu

  15/07/2013 at 5:01 pm

  A mene tako zabole tuki sta ces ti da kazes!!…

 4. E

  15/07/2013 at 5:06 pm

  E sestro,tebi nemoze da pomogne ni opra ni sveti petar

 5. ...

  15/07/2013 at 5:50 pm

  vi gore – jadni ste! gledajte svoj zivot.

 6. edi

  15/07/2013 at 9:27 pm

  Predlazem joj da dodje kod nas na rehabilitaciju u Crnu Reku, em povoljnije, em daje trajnije rezultate, posle ima da bude kao nova.

 7. Mr.

  16/07/2013 at 10:33 am

  Ona je jedina poznata licnost, od koje narod neodustaje, posle toliko gresaka i skandala…Valjda kako je uvjek bila u centru zbog sebe, a ne sto je prozivala nekoga, i sto nikada nije okrivila nikoga za svoje postupke…NJEN ZIVOT IMAM MNOGO VISE STRANA MEDIJI PRIKAZUJU SAMO ONE SKANDALOZNE ALI NE I UZROKE ISTIH..

 8. Pingback: LiLo nakon rehabilitacije u emisiji Chelsea Handler - Web-novine.com | Web-novine.com

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top