Prati nas

Lindsay se potukla s majkom!

Šokantno

Lindsay se potukla s majkom!

Majka i ćerka se potukle nakon zajedničkog izlaska

 

Lindsay Lohan ponovo pravi probleme. Ovog puta, prema pisanju američke štampe, potukla se sa majkom Dinom! Povod za ovaj bizarni skandal bio je taj što je LiLo želela da spava u hotelu, dok je njena majka insistirala da prespava kod kuće.

Do sukoba je došlo u sredu rano ujutro, kada su se Lindsay i njena majka Dina vraćale iz noćnog provoda. Da li treba da napomenemo da su obe bile jako pijane? Kako nisu mogle da se dogovore koja će gde spavati, svađu su završile fizičkim obračunom, a LiLo ima nekoliko ogrebotina po rukama i nogama.

Nepoznata osoba je pozvala policiju, koja je morala da fizički razdvaja majku i ćerku. Za sada niko nije uhapšen, a očekuje se zvanično policijsko saopštenje povodom ovog incidenta.

F.Y./Tracara.com
Foto: Nydailynews.com4 komentara

4 Comments

 1. Tina

  11/10/2012 at 12:24 pm

  Ovo treba utepati.

 2. Igor

  11/10/2012 at 12:38 pm

  To nije tacno,malo se bolje informisite,LiLo je zvala svog oca i rekla da je mama na heroinu,cak i ima snimljen razgovor

 3. Sara

  11/10/2012 at 1:36 pm

  prvooo niste dobro preneli…….Mamam joj je bila na kokainu i htela je da se mazi s Lindsay svasta joj je govorila i htela sa soferom oteti bar tako kaze……nezz jesu li bile pijane aliii fujj….Lindsay joj je dala 40 hiljada dolara i zbog toga je svadja ispala….zatim je zvala oc KOJI JE SNIMIO RAZGOVOR……mN je nje zao stvarno uzasne roditelje ima…..i nikad se nece ocistiti a bas sam se bila ponadala kad je pocela raditi…

 4. Mita

  11/10/2012 at 4:28 pm

  A kao da se mi sa nasim kevama ne svadjamo? Jedina je razlika sto se ove dve svadjaju oko hotela, a mi oko nespremljene sobe.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top