Prati nas

Lindsey se prvi put predozirala sa 18 godina!

Šokantno

Lindsey se prvi put predozirala sa 18 godina!

Michael predviđa kraj karijere svoje ćerke ukoliko se ovaj put potpuno ne oporavi

Otac Lindsay Lohan izneo je u javnost do sada nepoznate detalje o svojoj ćerki i otkrio da su njeni problemi sa drogom počeli mnogo ranije nego što smo svi mislili.

Moja ćerka je snimala film My Luck u Nju Orlenasu kada su me zvali i rekli mi da se predozirala kokainom” ispričao je otac ove zvezde, Michael Lohan, za britanski Sun, ovime negirajući njenu izjavu da je kokain probala 4-5 puta u životu. “Neko od njenih asistenata joj je dao drogu, a kada sam to saznao toliko sam pobesneo da sam otišao do kuće, uzeo pištolj i bio spreman da ga ubijem“.

Michael Lohan je, inače, poznat američkoj policiji zbog svog problematičnog ponašanja, brojnih pronevera i sitnog kriminala pa je u nekoliko navrata bio i hapšen. Zbog problematičnog života pod pritiskom, Michael se odao i alkoholu, pa je privođen i zbog toga. Ipak, ovaj put Michael sasvim trezan i navodno izlečen od svojih zavisnosti daje svoj odgovor na pitanja o tome šta je to pošlo naopako u životu njegove ćerke.

Prema njegovim rečima, Lindsay je počela da konzumira narkotike kada su se on i njena majka Dina razveli, jer nije mogla da podnese njihov rastanak.

Glumica je trenutno (po šesti put) na rehabilitaciji po sudskoj naredbi nakon saobraćajne nesreće koju je izazvala prošle godine.

Ako Lindsay posle ovoga opet posrne, mislim da će njenoj karijeri u Holivudu biti kraj. Ali nadam se da će uz podršku cele svoje porodice prevazići ovaj problem.” zaključio je Michael koji je imao veoma nestabilan odnos sa svojom ćerkom od početka njene karijere.

Foto: Crushable / U.H.N. / Tracara.com


Loading...
8 komentara

8 Comments

 1. red carpet

  08. 07. 2013. at 21:55

  Kako ga nije sramota da tako govori o svojoj kcerki u javnosti! Pa on joj je otac, a ne bilo ko! Stvarno ljudi nisu normalni! To treba da bude privatna stvar i treba da joj pomogne, a meni se cini da na ovaj nacin on zeli samo marketing! UZAS!

 2. ...

  08. 07. 2013. at 22:17

  lindsay ga je sutnula jos pre 5 godinakada je krenuo da iznosi sve bolestine ujavnost, pogotovo lazi. mada ovo 99%nije tacno posto je to btianski SUN napisao. najpoznatici casopis koji izmislja tekstove

 3. ...

  08. 07. 2013. at 22:18

  i NIJE LindsEY

 4. Ganev

  08. 07. 2013. at 22:37

  LILO ♥ ♥ ♥

 5. vedran

  08. 07. 2013. at 23:05

  divnog li oca :) nije ni cudo sto se drogira pored ovakvog oca ¡

 6. LaLa

  08. 07. 2013. at 23:30

  JBG za sve su krivi roditelji.Pogledaj joj oca,bruka.I kako ona može izać fina,e nikako !

 7. pi!

  08. 07. 2013. at 23:31

  “Prvi put se predozirala???“ Ja sam mislio da samo jednom moyes da se predoziras…..

 8. Ja komentiramm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  09. 07. 2013. at 01:21

  Kojaa bree karijeraa u Holivuduu…Ova im glumicaa..Bolje glume ovi iz “Krv nije voda” no ovo zgebcee…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top