Prati nas

Linzi Lohan: posle raskida, nova frizura!

Vesti

Linzi Lohan: posle raskida, nova frizura!

Proleće, raskid sa devojkom Samantom i vraćanje svojoj porodici, izgleda dobro utiče na Linzi Lohan. Nadam se da je malo “mućnula glavom” i da će se vratiti svojoj uspešnoj karijeri, koju je nekada imala. Jedan korak ka tome je i nova fenomenalno crvena kosa, koja izgledna sjajno i raskošno.

lindsay_lohan

Vraćajući se svojoj prirodnoj boji kose, Linzi kao da pokušava još jednom da podseti holivudske producente i reditelje,’ da to sam ja, ona stara crvenokosa klinka iz filma ‘Mean Girls”.

Videćemo da li će ova promena u imidžu pokušati da ubedi ljude iz filma da opet zaposle lepu glumicu. Meni se promena sviđa, a i Linzi se izgleda malo primirila od drame sa svojom bivšom Samantom i svoje slobodno vreme provodi sa mamom, bakom i mlađom sestrom Ali

foto: People.com

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. tt

  11/04/2009 at 6:21 pm

  jao ovu glupacu bih gazila…cime se ona bese bavi u zivotu?

 2. Tasa

  11/04/2009 at 8:18 pm

  I ja bi je gazila, ona se bavi skandalima!!!

 3. @ I D @

  16/04/2009 at 8:20 pm

  MENI JE SWEET,ALI IPAK……… IMA ONAJ SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPER FILM NESTO VALJDA……. NMM POJMA U GLAVNOM JE ONA BILA IZ aFRIKE I DOSLA VAMO, UPOZNALA SE SA NEKIM NAPALJOTKAMA…. ITD… MENI JE BAS EXTRA TAJ FILM

 4. anonimna

  19/04/2009 at 6:17 pm

  ja je ne poznajem ali stara frizura mi se vise svidzala..

 5. hilaryfan...

  06/06/2009 at 6:51 pm

  ona je uvek bila slatka ,ja je nebi gazila,ali bi te zamolila(tracarU)da malo vise paznje posveti GEORGE SAMPSONU,posto je onn trenutno jedan od najpoznatijih engleza….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top