Connect with us

Linzi Lohan u epizodi “alkoholni čaj”
Vesti

Linzi Lohan u epizodi “alkoholni čaj”

Iako joj je od strane suda zabranjena konzumacija bilo koje vrste alkohola i narkotika, nestašna Linzi Lohan pronalazi vrlo “kreativne” načine da zakon i ovoga puta zaobiđe. A da li će još jednom uspeti u tome, ostaje da vidimo…

Naime, problematična zvezdica uhvaćena kako uživa u specijalnom Kombucha čaju, koji sadrži 0.5% alkohola. Kao što znate LiLo ima zabranu konzumiranja alkohola i narkotika, a njena situacija sa vlastima dodatno je zakomplikovana nakon što je optužena za krađu ogrlice.

Ipak, za internet tabloid TMZ.com, Linzi je demantovala ove navode i izjavila:

” Ja ne pijem… i tačka!”

Hmm, nadamo se samo da sudija neće reći Linzi “zatvor… i tačka” kada se sledeći put budu videli.

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. vesna

  18/03/2011 at 2:17 pm

  uopste mi nisu jasni ovakvi ljudi upadaju iz problema u problem – zar joj nije dosta svega sto je uradila – kada ce krenuti normalno da zivi kao i ostali normalan svet.

 2. olja

  18/03/2011 at 2:30 pm

  jadna,bas je propala.

 3. FF

  18/03/2011 at 2:33 pm

  ovo su sami tracevi, nisu joj gledali valjda u solju sta je pila, gluposti. A i svakako, mozda je zatrazila taj caj bez alkohola, da joj ne stave… nikad se nista ne zna tacno, i ne verujte tabloidima, i LEAVE LINDSAY ALONE.

 4. sladja

  18/03/2011 at 2:43 pm

  lindsay lohan prodaje novine i to je jedina istina!

 5. kkk

  18/03/2011 at 7:26 pm

  Stvarno je cura propala.A nekako mi je bila simpaticna prije.
  I ne mogu shvatiti kako funkcionise mozak ovih ljudi.Urade jednu gresku,ponove je,pa tako ponovo.I pored svih zabrana,ono opet.To treba zatvoriti u zatvor na nekoliko godina,pa ce iduci put promisliti hoce li napraviti neko sranje.

 6. Alejandro Fernando Roberto

  18/03/2011 at 10:57 pm

  Lindsey je extra,ne znam zashto nekog interesuje shta radi u swom zhiwotu ..Kad je owako extra glumica i pewacica,to je jedino shto ljude treba da interesuje..HATERS LEAVE HER ALONE

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top