Prati nas

Linzi, šta to kriješ od nas???

Vesti

Linzi, šta to kriješ od nas???

Linzi Lohan je kao što znate po naređenju suda prisiljena da nosi specijalni gedžet, spravicu koja detektuje prisustvo alkohola u organizmu osobe koja je nosi. Linzi će taj uređaj nositi na članku svoje noge, i dakle neće moći da konzumira alkohol, od kog je, kako se spekuliše, već duže vreme zavisna.

Ipak, kod nekada uspešne pevačice i glumice ne može ništa da prođe bez drame, pa je tako Linzi odlučila da njen detektor mora biti specijalan. Ona se odlučila da ga prilagodi svom stilu, pa će tako nositi nekakvu vrstu fotrole, koju će joj najverovatnije napraviti modna kuća Chanel, pa tako kad bude nosila elegantnu haljinu ova “odvratna spravica” neće biti toliko primetna. Uvrnuto!

Linzi bi za promenu trebalo da razmišlja kako da propusti koju žurku, a ne kako će prikriti ovaj gedžet kako bi izgledala dovoljno elegantno za JOŠ JEDAN holivudski parti…

Fotke koje vidite nastale su proteklog vikenda, a Linzi, koja je opet plavuša, je svoj detektor koji nosi na nozi, sakrila dubokim čizmama.

foto: WENN.com

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. Frkenta

  31/05/2010 at 1:20 pm

  Boli je uvo.p

 2. Jelena

  31/05/2010 at 2:46 pm

  A “INFERNO”? – Plakat za novi film o Lindi Lovlejs, gde Lindzi glumi glavnu ulogu??? Poslala sam vam, objavite da svi vide…Ovo je bajata vest!

 3. Pingback: Linzi za rođendan dobila... šamar???

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top