Prati nas

Ljuba Pantović iskreno o ćerki Aleksandri: Njoj nema pomoći

Ljuba Pantović iskreno o ćerki Aleksandri: Njoj nema pomoći

Ljuba kaže da ćerki Aleksandri nema pomoći jer nikoga ne sluša (foto: Instagram.com/sandrasuboticss)

Ljuba kaže da ćerki Aleksandri nema pomoći jer nikoga ne sluša (foto: Instagram.com/sandrasuboticss)

Nakon kratkog, ali prilično burnog boravka u vili Parova, bodibilderka Ljuba Pantović izbačena je u nedelju iz rijalitija, a u nedavnom intervjuu otkrila je sve detalje o sukobima sa Miljanom Kulić, ali i odnosu sa ćerkom Aleksandrom Subotić i aferi oko bivšeg zajedničkog ljubavnika Aleksandra Čabarkape.

O ćerkinom ponašanju i oblačenju, kao i tome da je zbog toga smatraju devojkom lakog morala, sportistkinja kaže: “Zbog načina na koji se oblači, ona sama šalje takvu sliku o sebi. Ona ne sluša ni boga oca. Ja po tom pitanju ne mogu nju da branim jer bih ispala budala. Ti njoj kažeš – super ti je to što si obukla, ili pak odvratno, ona će samo da kaže – aha. Ona misli da to tako treba i tako će raditi” i dodaje da njoj nema pomoći. Ja sam se za svoju decu mnogo žrtvovala, ali obe su odrasli ljudi i ja sam tu samo da ih čuvam od opasnosti”, rekla je Pantovićeva za list Alo.

Kako ne ide u Kaluđericu, gde živi njena unuka Magdalena, devojčicu još uvek nije videla. “Moram da se dogovorim sa ženom koja je čuva da je dovede u grad”, izjavila je Ljuba.

Uniku još uvek nije videla jer ne ide u Kaluđericu (foto: Instagram.com/ifbb_pro_ljubagold)

Uniku još uvek nije videla jer ne ide u Kaluđericu (foto: Instagram.com/ifbb_pro_ljubagold)

O svojim upornim nastojanjima da javnost uveri da nije bila u vezi sa Čabarkapom, naročito zbog veze njene ćerke i njega, Ljuba kaže:  “Celoj naciji je muka i povraća im se od te priče. Mene zna pola sveta. Ja ne igram kako drugi svira. To što neki žele da čuju, to je njihov problem. To je žalosno, o Madoni nisu toliko istraživali. Ja imam samo jednu priču, od koje nikad nisam odstupila”.


Međutim o Nišlijki Miljani Kulić imala je najviše toga da kaže, jer je publika svakodnevno bila svedok njihovih konstantnih svađa i uvreda sa obe strane. “To je devojka sa šifrom. Jedan bolesnik koji sve provocira. Ona ide za ljudima i zvoca. Izmišlja neke pesme sa tekstom kojima me provocira. To je jedno zlo i pokvareno stvorenje. Ja sam joj našla slabu tačku, a to je da se plaši bolesti i smrti, verovatno zato što je i sama bolesna na svoj način. Ona je osoba koja sama sebi nanosi povrede. Ona to radi svaki put čim joj se ukaže prilika, zloupotrebljava tajnu sobu, tamo se povređuje i štipa, verujte mi na reč. Ja sam nekoliko dana pratila šta radi i šta se dešava sa tim njenim modricama pošto stalno nosi nešto kratko. Pamtila sam kada se pojavljuju i gde se pojavljuju i shvatila da ih ona sama sebi stvara. Da joj neko pravi one podlive, tog bi do sada kaznila produkcija. Svi smo doneli isti zaključak – da ona sve sama radi. Čak se jednom izletela i rekla da će namerno da optuži mene i Jelenu Krunić”, tvrdi prvakinja u fitnesu.

Sa Miljanom je imala stalne i žustre sukobe u rijalitiju (foto: Screenshot)

Sa Miljanom je imala stalne i žustre sukobe u rijalitiju (foto: Screenshot)

U intervjuu za Alo Pantovićeva se osvrnula i na nebrigu Kulićeve o ličnoj higijeni, o čemu kaže: “Higijena joj je loša. Videla sam možda pet puta za mesec dana da se okupala. Smrdi kao tvor. Produkcija kaže da se Miljana plaši zatvorenog prostora, navodno, pa zbog toga ne ide u izolaciju”, izjavila je Ljuba o suparnici iz Parova.

2 komentara

2 Comments

  1. Toxi

    09. 03. 2017. at 12:25

    I majka i ćerka su dno dna.Ponašanjem su dovoljno pokazale.Tijana Ajfon je za njuh intelektualna gromada.Uđeš u rijaliti pa bi da pišu kakve kokiške na selu imaš….smešno i licemerno.Sve sam ološ i kreten.

  2. Marianhel

    09. 03. 2017. at 18:31

    Boze koliko odvratna zena,u svakom smislu..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije

To Top