Prati nas

Ljuba Pantović izvređala Miljanu Kulić na najgori mogući način (VIDEO)

Ljuba Pantović izvređala Miljanu Kulić na najgori mogući način (VIDEO)

(foto:screenshot)

(foto:screenshot)

Sinoć je u luksuznoj vili nominovano šest takmičara rijalitija Parovi, a jedna od njih je Miljana Kulić koju je pored brojnih takmičara nominovala i bodibilderka Ljuba Pantović.

“Ovde (prim.aut. na papiru za nominacije) piše smrdljivi lopov i ku*va od 500 dinara, smrdljana, to je ova osoba ovde, koja laže, krade i vređa ljude. Vratila se sa smrdljivom misijom provociranja svih nas i ja smatram da je to jako ružno, uvek sam u životu prezirala lopove”, započela je svoje izlaganje Ljuba, objašnjavajući zašto nominuje Miljanu.

Ali Pantovićeva se nije zaustavila ni tu nego je predložila da se Kulićeva kazni za neobični prekršaj. “Znam da produkcija nama napominje da je prema svima ista. Mislim da bi Miljana trebalo da bude kažnjena i za svrš*vanje na ovu stolicu”, dodala je Ljuba i predložila kaznu od 500 evra za uništavanje imovine.


Nakon niza pogrdnih izraza upućenih Kulićevoj, bodibilderka se nije zaustavljala na tome već je nastavljala da niže uvrede na njen račun, zbog čega je čak i dobila ‘pohvalu’ od Vesne Rivas da ni ona sama ne bi umela da smisli toliko uvreda po jednoj rečenici.

Šta je sve morala Miljana da istrpi poslušajte u nastavku.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije

To Top