Prati nas

Ljuba Pantović: Karađorđe me je gurnuo niz stepenice sa decom u naručju

Šokantno

Ljuba Pantović: Karađorđe me je gurnuo niz stepenice sa decom u naručju

(foto:screenshot)

(foto:screenshot)

Bodibilderka Ljuba Pantović od kako je ušla u rijaliti Parovi ne prestaje da šokira javnost iznoseći javno činjenice o svom privatnom životu.


Pantovićeva je odlučila da prvi put ispriča i podeli sa svima šokantnu priču o njenom braku sa Karađorđem Subotićem u kom je trpela nasilje. Naime, ona tvrdi da je imala dugogodišnju vezu sa drugim muškarcem dok je bila u braku, jer su već bili praktično razvedeni.

“Nije hteo da mi da razvod da bi mogao da vrši kontrolu nad putovanjem dece. Zbog čega bih ja zbog nekog papira, zbog potpisa, nemala nikog u životu. Imala sam momka 6 godina”, započela je Pantovićeva svoju priču sa suzama u očima, prenosi Kurir.

“Moj bivši suprug (Karađorđe) je govorio deci da sam pušačica k*rca i da mi je sve kupio u životu. Ali, ne želim više da iznosim stvari i da pljujem Karađorđa. Uostalom, ostao mi je u lepom sećanju. Ali, trebalo je da vodi računa o svojoj ženi. I zašto me je gurnuo niz stepenice sa decom. Kada sam odlazila sa svojom decom, on me je gurnuo niz stepenice. Žene, ne trpite mučenje. Deca su vaša”, dodala je  Ljuba i poslala poruku podrške svim ženama koje trpe porodično nasilje.

“Moj je bol i moja tuga šta sam preživljavala u životu. Ako sam kriva što sam našla nekog ko je umeo da me zagrli, onda sam kriva”, iskreno je rekla Ljuba o muškarcu sa kojim je bila u vezi dok je bila u braku, ne plašeći se javnog osuđivanja i kritika.

Potresnu priču poslušajte u sledećem videu.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Miki car

    28. 02. 2017. at 17:42

    Sto vrat neslomi nikakva steta.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top