Ljubav je u vazduhu: romantična akcija knjižara ‘Vulkan’

Objavljeno: 02.02. 15:42

Dan-zaljubljenih-pena_obavestenje2

 

Ljubav su knjige i slatkiši!

Povodom Dana zaljubljenih u svim knjižarama Vulkan širom Srbije, od 5. februara do 5. marta kupovinom jedne od tri odabrane knjige, na poklon dobijate paket Love you slatkih proizvoda. Naslovi na ovoj akciji su: zbirka najlepših ljubavnih pesama Pesma moje duše, drama Dzo Bejker Čežnja i odanost i istorijski roman Nadife Mohamed Zaboravljeni raj.

Obradujte svoju voljenu osobu najlepšim poklonom – knjigom i slatkišima.

Nadifa Mohamed ZABORAVLJENI RAJ

Godina je 1988. Na talasima peščanih dina hrabro se prikrada šapat revolucije. Pod vatrenim plaštom građanskog rata, Somalijom gospodari surova diktatura i zalazi u najsitnije pore zemlje i društva. Potrebna je svačija snaga da bi se tiraniji stalo na kraj. Devetogodišnja Deko napušta izbeglički kamp u kom je odrasla i na ulicama glavnog grada pokušava da se domogne novog para cipela. Kavsar, usamljena udovica, u svojoj maloj kući sa vrtom, usred pustinje, nastoji da uguši patnju za izgubljenim detetom i zaleči ožiljke na telu i duši. Filsan, kao pravi heroj i ratnik, odlazi iz Mogadiša na sever zemlje da se priključi obračunu sa pobunjenicima. Sudbine tri krhke žene neraskidivo će povezati hrabrost, solidarnost i vera u bolje sutra. Ova nezaboravna priča o običnim ljudima koji su se obreli u teškim vremenima predstavlja dirljivo svedočanstvo o snazi pojedinca u beskompromisnoj borbi protiv surovog sistema.

Džo Bejker ČEŽNJA I ODANOST

Dok se u longbornskim odajama na spratu pišu ljubavna pisma i donose odluke o izboru balske haljine, ispod stepenica vredno posluju ljudi koji će ta pisma isporučiti i po kiši otići u nabavku novih satenskih traka. Mlada i lepa služavka Sara tu je da se pobrine za Elizabetine podsuknje i Džejnine haljine, ali ni ona nimalo ne zaostaje za svojim gospodaricama u zanesenosti izvesnim članovima nederfildskog domaćinstva. Stroga kućepaziteljka gospođa Hil budnim okom pazi da sve u Longbornu funkcioniše kako treba – ali ona možda zna i mnogo više od dnevnog rasporeda Benetovih. Kada se ovom živopisnom domaćinstvu pridruži novi, tajanstveni sluga Džejms, pokrenuće se pravi vrtlog neiskazanih žudnji i uspavanih ambicija, a čitav dom Benetovih uzburkaće ljubav, strast i decenijama skrivane tajne.

Više informacija potražite na Vulkanovom zvaničnom sajtu.
Loading...
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

ceca
Hot or not

Ceca obučena u kožu od glave do pete napunila arenu u Skoplju

Makedonija last night ❤❤👑👑😇 #ceca #cecaraznatovic #skopje #macedonia #arenaboristrajkovski #balkanqueen #serbiansinger A post shared by 👑CECA RAŽNATOVIĆ👑 (@ceca.fans) on Mar 26, 2017 at 2:09am...