Prati nas

Ljubav u ‘X factoru’

Ljubav u ‘X factoru’

Ljubav u X factoru

Ljubav u X factoru

 

Sudeći po društvenim mrežama, takmičari X Faktora dosta vremena provode zajedno, lepo se druže, a kod nekih su se izrodile i prve simpatije. Kako saznajemo takmičar Mladen Lukić iz Željkove grupe i lepa Beograđanka Katarina Manojlović iz Kristinine grupe otpočeli su ljubavnu romansu u kojoj oboje podjednako uživaju!

Talentovani trombonista ne krije sreću što je baš na X Faktoru upoznao devojku koja mu u potpunosti odgovara, a svoj zaštitnički odnos prema Katarini i svoja osećanja opisuje sledećim rečima.

“Kada sam upoznao Katarinu više mi nije bilo bitno ni gde sam, ni zbog čega sam došao. U bootcampu sam više strepeo kako će ona podneti negativan odgovor žirija, a kada je uplakana izašla, misleći da je ispala, bio sam očajan. Verujte, za vreme proglašavanja rezultata moje grupe sve vreme sam mislio gde je Katarina, jedva sam čekao da izađem da je nađem, iako nisam ni znao kako da je utešim. Kada sam saznao da sam prošao u sledeću fazu takmičenja kuće sudija, izašao sam napolje i tažio je po celim Šimanovcima i na kraju našao u nekom ćosku kako plače, videli ste svi. Kasnije, sve je ispalo kako smo želeli i eto sada snimamo pesmice, družimo se…Hvala ti X Factor, stvarno imaš taj X factor da spajaš ljude!”, rekao je vidno raspoložen Mladen.

Sledeća faza takmičenja kuće sudija je u utorak 21:15 na TV Pink kada ćemo saznati ko se iz Eminine i Kikijeve grupe plasirao u finale.

Redakcija Tracara.com6 komentara

6 Comments

 1. Bljak

  14/12/2013 at 4:59 pm

  Znam je iz srednje… govno od coveka

 2. ikaccc

  14/12/2013 at 5:14 pm

  slatki su :D

 3. Sweet Lullaby

  14/12/2013 at 5:40 pm

  kakva vijest vauuu

 4. jelena

  14/12/2013 at 6:39 pm

  sta sve nece uraditi za glasove

 5. N

  15/12/2013 at 1:30 pm

  Zajedljivim komentarima nikad kraja… Lepo zvuce zajedno… Neka im je sa srecom i na takmicenju i u ljubavi :)

 6. MO

  16/12/2013 at 2:48 pm

  @Bljak,mogu ti reci da me bas iznenadi komentar,djevojka djeluje jako fina :-) Ali,ko ge znati…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top