Prati nas

LOL: Anastasija Ražnatović vs. fotošop

Extra

LOL: Anastasija Ražnatović vs. fotošop

Nedavno ste čitali o tome da je kćerka Svetlana Ražnatović, Anastasija, počela da deli sve više i više fotografije na kojima pozira bez šminke, a ovaj put se malo zaigrala u fotošopu i opasno fejlovala.

Naime, na fotografiji je u krupnom planu sama Anastasija koja, pretpostavljamo, pozira pored nekog zatvorenog bazena, dok kleči na kolenima u plavom kupaćem kostimu sa zmijskim dezenima, a ono što je upalo u oko njenim pratiocima su bili delovi na fotografiji koji su obrađeni fotošopom.

Ne zna se tačno šta je to htela da uredi na fotografiji, ali se sa leve strane njene glave primećuje iskrivljena linija na prozoru, kao i zakrivljen ivica pored drugog prozora pored njene desne ruke.

Da li vi mislite da je njoj zasita potreban fotošop, i ako jeste, definitivno bi naš savet bio da dobro pogleda sliku pre nego što je postavi ili da pronađe iskusne profesionalce koji obrađuju fotografije.6 komentara

6 Comments

 1. kleo

  01/07/2015 at 8:38 pm

  brza si da objektivno objavis kada se drugi provale u photoshopu, a ocigledne fotografije cak ni ne komentarises. predlazem anastasiji da uzme brzi kurs kod dive. kod nje ima guza- nema guza. ima podbradak- nema podbradak. ima podocnjake- nema podocnjake. lepa na slikama koje dadilje slikaju- ruzna kao magarac kada je drugi slikaju. jbga visa skola!

 2. fail

  01/07/2015 at 10:04 pm

  Bolje obrisite ovo, jer ovo nije nit bazen nit iskrivljeno
  od fotosopa. Ovako izgledaju sobe u Adam i Evi, cee su u ogledalima.oba je uokvirena ogledalima te he logicno da ce na slici izgledati iskrivljeno zbog reflekcijekoja se visestruko odbija jer ima ogledalo i napred i nazad. Informisite se malo pre nego sto lupite ! Kazem vam kao vas verno citalac!

 3. Dragan

  02/07/2015 at 1:51 am

  Ma sta je boli dupe.. :D
  Devojka uziva u zivotu…

 4. Metalika

  02/07/2015 at 10:38 am

  @fail a sta je onda sa ovim trecim bijelim stubom sto je nakrivljen ovako.jel i to zbog reflekcije??

 5. fail

  02/07/2015 at 2:47 pm

  @Metalica
  naravno da jeste, sto vise puta se reflekcija odbija, to se vise krivi i dobija neravnu pojavu ! to je nesto osnovo sto treba da znas ! uostalom ne vicim sto bi cura radila fotosop na vrh kose ? !?!

 6. Mujo

  03/07/2015 at 3:18 pm

  Sta bre lupate, samo da bi neko citao vase postove, e jadni li ste i bedni !!!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top