Prati nas

LOL: Njoj stalno traže autograme misleći da je neko drugi

Extra

LOL: Njoj stalno traže autograme misleći da je neko drugi

Tvoje lice zvuči poznato... ( foto: Heat World )

Tvoje lice zvuči poznato… ( foto: Heat World )

Anne Hathaway? Ne. Natalie Portman? Ne. Rachel Weisz? Ne. Da li možete da pogodite ko poznata holivudska lepotica na fotografiji?

Naravno, to je Keira Knightley. Međutim, ne mogu baš svi odmah da pogode da je to ona, ali, ipak, znaju da je neka poznata glumica u pitanju. Keira je u nedavnom intervjuu priznala da iako je u šou biznisu duže od 20 godina i dalje je mnogi brkaju sa drugim javnim ličnostima.

Keira Knightly u drugom stanju

“Verovatno bih trebala da se izvinim Anni Hathaway jer se jedna žena naljutila na mene jer nisam htela da joj dam autogram. Ta žena se, zapravo, naljutila na Anne jer je mislila da sam ja ona”, ispričala je ovu neobičnu priču Keira, a potom dodala da joj se to ne dešava prvi put. “Ali, nije u pitanju samo Anne. Ljudi često misle da sam Rachel Weisz ili Natalie Portman i zbog toga mi traže autogram.”

Da li vi vidite sličnost? ( foto: Just Jared )

Da li vi vidite sličnost? ( foto: Just Jared )

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. SoReal

  29/12/2014 at 9:36 pm

  Ona i Natalie Portman su iste! :)

 2. Jaaa

  29/12/2014 at 10:09 pm

  Ja sam je nekad mesala sa Natalie, ne znam iz kog razloga jer je Keira jedno milion puta zenstvenija, talentovanija i lepsa, al eto, i sad mi se ponekad desi da presaltujem :D

 3. Koji sam ja meni kralj

  29/12/2014 at 10:47 pm

  I ja mesam nju i Natali , iako kad bolje pogledate uopste nisu iste. Kira ima akcenat tipican britanski i zgoljava je i visa od ove , al dzaba i ja ih i dan danas brkam.

 4. Lina

  26/08/2015 at 12:23 pm

  Imaju slicnosti ali nisu mi iste.Kira ima prefinjeniju lepotu dok Natali ima lepotu kakvu svakodnevno vidjam na ulici.Obe su lepe, kako god.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top