Prati nas

Looney obradio hit iz devedesetih!

Video

Looney obradio hit iz devedesetih!

 

Od 1. septembra “Đuskam + Dance with you” dostupan je za besplatno preuzimanje

Nakon uspešnog prvog albuma i singla Mucam, srpski r’n’b izvođač LoOney je za nijansu promenio pravac, eksperimentišući sa modernim elektro-pop i haus zvukom. Singl je obrada velikog hita Ivana Gavrilovića Hoću s tobom da đuskam na srpskom i engleskom jeziku. Za novo muzičko ruho ovog klasika je bio zadužen Marko Drežnjak, a vokale su snimali i miksali Dalibor Bekerević Drilla i Marko Kon u Studiju 3000. Sa ovog linka  možete preuzeti singl sa obe pesme.

“Želeo sam da reanimiram jednu od svojih omiljenih pesama i da malo ubrzam stvari jer su na prošlom albumu sve pesme bile uglavnom sporije. Originalna pesma je fanki klasik i nadam se da će se moja verzija dopasti originalnim autorima i izvođaču” kaže LoOney i dodaje “Singl je trebalo da se pojavi na jednom regionalnom muzičkom sajtu, ali se upravi nije dopao supkontekst devedesetih. Mlađe generacije, pogotovo van Srbije, najčešće ne poznaju dobro našu muziku tih godina. Patološki strah da će devedesete da se vrate, pogotovo kroz muziku, se leči tako što se izađe na ulicu ili upali televizor. Devedesete traju već dvadeset i kusur godina, te ne mislim da će moja pesma da popravi ili pokvari stanje u kome se nalazimo. Ja samo želim da ljudi đuskaju uz moju muziku.”

Vladimir Marković LoOney je rođen u Beogradu 1980. godine. Svoju muzičku karijeru započeo je u dečijem horu Kolibri, a mnogi će ga prepoznati kao zvezdu popularnog dečijeg serijala Metla bez drške, gde je igrao Zlatka. Od 2004. godine, LoOney počinje da se bavi r’n’b muzikom. Nakon niza gostovanja po rep albumima iz regiona, izdaje album Kompromis 2011. LoOney je završio FDU u Beogradu i ima produkcijsku kuću Looneyrama u okviru koje radi kao reditelj i montažer. Takođe je jedan od reditelja novog TV serijala X Factor.

Poslušajte srpsku i englesku verziju. Kako vam se dopadaju?

Redakcija Tracara.com3 komentara

3 Comments

 1. lana

  03/09/2013 at 12:44 pm

  kul

 2. mala mu

  03/09/2013 at 1:10 pm

  Ne svidja mi se

 3. Tea

  03/09/2013 at 5:26 pm

  Ko je sad pa ovaj? O.o

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top