Prati nas

Lopovi opljačkali Cakaninu kuću!

Šokantno

Lopovi opljačkali Cakaninu kuću!

Pevačici lopovi odneli stvari u vrednosti od nekoliko desetina hiljada evra

 

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug advokat Nebojša Negić opljačkani su u nedelju, kada su lopovi obili njihovu kuću u Sremčici i odneli stvari u vrednosti od nekoliko desetina hiljada evra, piše današnji Kurir!

“Odneli su skoro sve – nakit, novac, oružje, satove, garderobu, razne suvenire i nama neke drage i bitne stvari, koje smo godina skupljali… Samo vrednost nakita i satova iznosi više od 20.000 evra. Ma, upropastili su mi život!”, kaže Cakana za izvor, dodajući da su lopovi ušli kroz deo kuće koji nije pokriven kamerama.

“Lopovi su ušli u kuću sa zadnje strane dvorišta, kroz jedan mali prozor koji su razvalili. Taj deo očigledno nismo dovoljno pokrili kamerama. Prvo su naišli na Nebojšinu sobu, koju su opelješili, a zatim u moju i sve ostale prostorije.”

Vidno revoltirana pevačica poručuje da su njen suprug i ona poručili oržje i da će pucati ili bar raniti svaku nepoznatu osobu koju vidi na svom imanju,

“Ne možete da zamislite kako sam se osećala! Šta bi bilo da smo naišli u trenutku dok se to dešavalo! Pored toga što smo sad bukvalno svaki ćošak pokrili kamerama, ovih dana nam stiže i oružje, tako da pucam na svaku nepoznatu osobu koja mi se približi kući! Ubijam ga ili ga u najmanju ruku ranjavam! Eto tako.”

Redakcija Tracara.com


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Farmer

  02. 10. 2013. at 14:23

  A zimnicu nisu dirali? :D

 2. Smrt Pece Prase

  02. 10. 2013. at 15:41

  Ona kupuje to, ne sprema :D

 3. Farmer

  02. 10. 2013. at 15:57

  Sprema, ali za televiziju… Celu teglu je napunila :D A usput je snimila sve sta ima u kuci, pa videli ljudi sta im je na raspolaganju XD

 4. Marko

  02. 10. 2013. at 20:00

  Ma dajte molim vas…kakve budalastine…ma odakle njima nakit u toj vrednosti…nema zasta pas da ih ujede!

 5. Marko

  02. 10. 2013. at 20:37

  Lažno predstavljanje je krivično delo, nebojša nije advokat a prenošenje lažnih informacija takodje podleže zakonskim sankcijama!
  Osim toga to su prevaranti i hohštapleri koji su mnoge “zavili u crno” tako da je ovo samo naplata, a naplatiće im još i više jer je ovo taman za kamatu!

 6. sada

  02. 10. 2013. at 21:27

  Ma bona nije sve u parama i satovima.

 7. Ana_

  03. 10. 2013. at 00:00

  Ima nešto u i u zlatu :P

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top