Prati nas

Aca Lukas demantovao da je tukao ženu: gađala me šoljicom

Šokantno

Aca Lukas demantovao da je tukao ženu: gađala me šoljicom

Aca Lukas navodno je fizički nasrnuo na bivšu suprugu Sonju Vuksanović, što on oštro demantuje.

Prema prvim informacijama, Sonja je od siline udaraca završila u bolnici:

“Sve je bilo u redu do jutros kada su se čuli, a potom i videli kada je nastala žustra rasprava koja je prerasla u fizičko nasilje. Lukas je izgubio kontrolu i nasrnuo nožem na Sonju. On ju je toliko udarao da je izgubila svest. Od siline udaraca Sonji je pozlilo i završila je u bolnici”, kaže dobro obavešteni izvor blizak folkeru.

Nekoliko sati kasnije, folker koji večeras nastupa u Cirihu, demantovao je ovo, ali je istakao da je do napada došlo.

“Došao sam u stan kako bih video Viktoriju. Trebalo je da je vodim u Zoo vrt, ali nisam stigao jer mi je kasnio let. Počeli smo da se svađamo i u žučnoj raspravi ja sam krenuo da stavim sebi kafu. Ona je uzela šoljicu i gađala me. Nakon toga ja sam je šutnuo u nogu. To je sve. Niko me nije hapsio na aerodromu. Inače, danas sam slučajno u njenom telefonu video poruku od njene advokatice da je jedino preostalo da me izazovu da je napadnem. Šta više da kažem, sve je jasno…,” rekao je on za Svetov portal.


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. KLEOPATRA

  02. 09. 2017. at 19:53

  SONJAAA OCEMO SELFIE SA POLOMLJENOM NJUSKOM I PLAVIM OKOM ;)

 2. k

  02. 09. 2017. at 23:06

  Ova zena ce ga unistiti ako vec i nije.

 3. Sunny

  03. 09. 2017. at 17:29

  Hahahaha @k jel ti i on istog dobavljaca imate??? Neka žena će NJEGA unistiti? Narkosa, kockara, neurotičnog, bahatog kepeca koji tuče paparace, pije, psuje i misli da je faca jer hiljade klinaca voli njegove plagijate i provodi se uz njih?? Znači strašno. Ona nje normalna čim se sa njim spetljala a tek što se udala i dete rodila? Tri braka, deca sa problemima, razrušeni domovi? i ribe opet dođu po još? Prvo aslovne, pa deliti njegove kockarske dugove, trpiti dobavljače i dilera Sve u pm otislo tamo

 4. Sunny

  03. 09. 2017. at 19:10

  Šta je ov bre?? Gde osuda Krlje na nasilje nad ženama??? Gde bre borac za ljudska prava, zaštitinica i glasnogovrnik protiv NASILJA? Mislim razumem ja to da joj se nije gadilo to što je narkoman, što je ‘krimos’ jer je bio u zatvoru u Sablji kad je njen tata hapsio, što je prijatelj njene nočne more ali DA sad joj je ne gadi kad ‘ŠUTA’ ženu?? Da ćutiona lajavuša?? Njena slika realna: sve je kod nje iz INTERESA. I osuda i podrška .Licemerka

 5. k

  03. 09. 2017. at 19:37

  Ne kazem, sram ga bilo sto je to sebi dzvolio. Ali cinjenica je da je covek 50 godina ziveo da mrava nije zgazio, i sad je pored nje podivljao. A ona ne moze biti svetica jos jednom da se rodi, pa zena nema ni zanimanje ni posla, od cega zivi? Od cega placa advokate? Pa od alimentacija, vrv je zato decu i raddjala. Ko je ona da se javi kad ga tuzi njegovim parama.

 6. Bellagio

  03. 09. 2017. at 21:57

  Kristio je nasilje. Kriv. Kraj priče.

 7. Bellagio

  03. 09. 2017. at 21:57

  Koristio je nasilje. Kriv. Kraj priče!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top