Prati nas

Lukas vikao na Vladu zbog Seke

Vesti

Lukas vikao na Vladu zbog Seke

Vikao na Vladu zato što je zaboravio da pozove Seku Aleksić

 

Aca Lukas toliko se naljutio što na promociji njegovog novog albuma nije bila i njegova koleginica Seka Aleksić, da se posvađao sa PR-om City Recordsam Vladom Stanojevićem.

“Nekoliko dana pre promocije, Aca je Vladi dostavio spisak zvanica, među kojima je, naravno, bila i Seka. Kada su gosti došli, pevač je primetio da među njima nije i pevačica sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem, što ga je veoma iznenadilo”, otkriva izvor dnevnih novina Alo, dodajući da je Vladi bilo jako neprijatno kada je shvatio kakav je propust napravio.

Kada ga je Vuksanović pitao zašto nema Seke i kada će doći, Stanojević je, zatečen, pocrveneo i zbunjeno odgovorio da je zaboravio da je pozove, na šta je pevač skočio kao oparen! Urlao je na njega: ‘Kako si mogao da zaboraviš?!’ Acina supruga Sonja pokušala je da ga smiri govoreći da se stvar još uvek može popraviti. Lukas je rekao Vladi da odmah pozove Aleksićevu i da joj se izvini zbog propusta u organizaciji, što je ovaj i učinio. Posle nekoliko razmenjenih SMS-ova sa Sekom, voditelj je izgladio stvar, te je mogao da odahne jer je pevačica bila sa suprugom van Beograda”, zaključio je anonimni izvor, čiju su nam priču potvrdili i Aca i Vlada.

Ko radi, taj i greši

 

“Vlada je odličan momak, malo sam burnije odreagovao, ali to je samo zbog toga što je napravio grešku jer nije pozvao Seku i Veljka”, izjavio je Lukas, dok je voditelj rekao da se svim ljudima koji rade dešavaju greške.

Ko radi, taj i greši! Priznao sam Lukasu da sam napravio propust, ali sam odmah reagovao i pozvao Seku kako bih izvadio stvar. Međutim, ona i Veljko bili su na putu i zbog toga su bili sprečeni da dođu kada sam kontaktirao s njima. Seka je veliki profesionalac i ubeđen sam da mi nije uzela za zlo.”

Izvor i foto: Alo.rs

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. Starship

  20/10/2012 at 12:15 pm

  KO JOS SLUSA OVOG NARKOMANA

 2. si

  20/10/2012 at 2:48 pm

  Vlada je debilcina teska…

 3. vladan97

  20/10/2012 at 11:37 pm

  Bla,Bla,Bla…

 4. teodora jovanovic

  25/10/2012 at 11:57 am

  da on glupan naj glupliji

 5. maja

  05/12/2012 at 2:09 am

  sta ce mu sekaaa jbte breee fujjjj seka fujjj

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top